Arkadaş şaka yapıyor her hal yada bahsettiği paradan haberi yok.
evet webcame el salla senin inanp inanmamanla alakadar olan bir topluluğuz seni izliyoruz
bu arkadaşlarda hiç bitmiyor ne yazık ki yalan dolan inanmayın arkadaşlar..
bahsettiğiniz şekilde fake bir üyelik değilim ve bu işten benim kazancım yalnızca referanslımla kayıt olmanızla geliyor. Eğer refimle kayıt olmazsanız birşey kazanmıyorum. Siteyle yakından uzaktan alakam yok, firmaya çalışmıyorum. Bahsettiğiniz fake hesaplar hiç bitmez ama ben belirttim,sadece samimiyetimle paylaştım.
Awsurveys vardı bir ara milleti iyi bir kazıklamıştı 750 dolar ödeme bekleyen vardı bilmem kaç yıldır.Buda böyle scam sitelerden birisi.Verdiğin 2 dakikana bile yazık.Zaten aklı başında,mantıklı düşünen birisi böyle bir sitenin gerçekten ödeme yapmayacağını bilir ama işte okulların açılmasıyla ortam değişik bir hal aldı.Gündüz pc'ye giremeyenler akşam cıvıl cıvıl girmeye başlıyor!
Ha birde arkadaşımın arkadaşı ödeme aldı konusu zaten eskidi.Screen atsın diyoruz atamıyor.
Doğru söylüyor olabilirsiniz. Bahsettiğiniz sistem gibiyse yılda ayırmış olacağım 9 saatlik bir kaybım olacak. Okullar açıldı evet,üniversite okumaktayım ve belki bilirsiniz bir üniversite öğrencisi okuldan sonra harcıyacak bol vakit bulabiliyor. Bunun 2 dakikasını bu sisteme harcıyorum,buda benim için çok önemli değil. Okulların açılmasıyla ortamda oluşan değişik hallerden şikayetçiyseniz sezonun açılmasıyla birlikte burayı terkedebilrisiniz. Yok olmaz diyorsanızda,özgürce PAYLAŞIM yapılabilen ve tartışılabilen bu forumda insanlara saygı göstermeyi öğrenmelisiniz. İnsan olmanın en önemli kuralı toplumla birlikte yaşayabilmeyi öğrenmektir.
sistem iyi hoşta site tanınmış degil insanın aklına şüpheler geliyor azda olsa tıklarsın tıklarsın sonra ödemez o kötü
Bende normalde körü körüne bir siteye bağlanmam ama güvendiğim bir arkadaşım bana arkadaşının buradan gerçekten ödeme aldığını söyledi. Paypal'dan banka hesabına geçerken %15 likmi %20likmi bi kesinti yaşadığını vs. anlattı. Scam olup olmamasını bilemiyorum =) ben sadece paylaşmak istedim.