yenikapi.net
Kayıt Firması : TurkTicaret
Bitiş Tarihi : Aralık-2010
Transfer : Turkticarette hesabınız olmak zorunda.Domain site içi hesabınıza aktarılacak.
Başlangıc: 1 TL
Minimum Arttırım : 2 TL
Hemen AL : 49 TL
Bitiş : Son tekliften 24 saat sonra.
Ödeme : Garanti Havale / EFT
Konuya hiç teklif gelmezse 24 saat sonra iptal hakkım saklıdır.
Satış Şartları;
1- Önce domain sonra ödeme gibi bir uygulamam yok. Önce ödemesini yaparsınız sonra domaini kayıt firması içi hesabınıza aktarırım. ITRADE lerimi inceleyebilirsiniz ref. olarak.
2- Benim X bankasında hesabım var, EFT ucreti çok tutuyor vs vs vs gibi mazeret, bahane, yan çizme işlerine hiç girmeyin. Ödeme sekli gayet açııktır. Ödeme seklini kabul etmiyorsanızhiç teklif vermeyin.
3- Alan arkadas 24 saat içinde ödeme yapmak zorundadır.Yoksa bahane dinlemeksizin -itrade alacaktır.
4- Domain kayıt firması içi hesabınıza aktarılacak. "Ben bu firmaya ısınamadım, senşu irmaya transfer et sonra bana yolla" gibi şeyler üretmeyin. Kazanan arkadasın turkticarette hesabı olmak zorunda. turkticarette hesabınız yoksa / açmayı bilmiyorsanız / içiniz o firmaya ısınmadıysa / vs.
TEKLİF VERMEYİN.
5- Neden bu kadar uzattın/abarttın diye yorum yazabilecek arkadaşlar çıkabilir diye kurallarıma ait açıklamayıda yapayım.Yukarıda saydığım bütün maddeler başıma geldi bugüne kadar ve arkadaşların savunmalarıda; "konuda yazmıyo ben ne bilim" oldu. O yüzden bu kadar detaylı yazdım.
6- Teklif veren herkes yukarıdaki kuralları kabul etmiş sayılır.