2 gündür şunu düşünüyorum:
bir mod arkadaş carlisle'ye davetiyeyi benim gönderdiğimi, ihalesine girmemi hafif şaibeli bulduğunu ima etmişti.. carlisle benim 10 senedir tanıdığım bir arkadaşımdır. forum'da abi dediğim ender kişilerdendir. örnek vermek gerekirse afmesu benden yaş olarak bir hayli büyük, ona abi demem. santos benden büyük, abi demem (yanlış anlaşılmasın ikisinide çok severim. çok faydalarını görmüşümdür.) ama carlisle bana abimden (yok ama olsaydı..) fazla iyilik yapan birisidir. 50'nin üzerinde ticaret yapmışımdır onunla forum içi, dışı.. zaman zaman ortak projelerde üretmişizdir. gelişine ben ona, o bana domainler, siteler vermişizdir..
bu domainin, ona maliyetini biliyorum. sitesine verdiği emeği biliyorum. linklere harcadığı parayı biliyorum! maliyetini versem hemen bana satacağınıda biliyorum. ama maliyetinin çok altında şuan. teklif vermek benim maddi açımdan daha iyi. en geç 1 hafta içinde bir kız çocuğum olacak. bilenler bilir o sebepden çok domain sattım geçen ay. birikmiş baya param oldu. (çocuk masraflarında üstünde..)
bu domain bana kalırsa, almassam banlayın beni hemen.. ama bana usülsüzlük yapıyormuşum imasında lütfen bulunmayın! çünkü çok sıkıldım! eminonu.net 'i uğurdan alırkende aynı tip mesajlarla karşılaştım. sanal arttırım yapıyormuşum gibi.. aldığım fiyata satamadım şuan ama olsun. o an param vardı verdim..
şimdi diyebilirsiniz, 2 gündür teklif yükseltmedin şimdi ne oldu'da son saatte yükseltiyorsun? o mod arkadaşdan cevap bekliyordum 2 gündür o sebeple yükseltmemiştim.. cevap gelmedi, beklememe gerek kalmadı.
teklifim: 1100 liradır! (herkese duyrulur.)