Öncelikle önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar.

bLeedCry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seçenek 1 : Yaz okuluna bırak o dersi ve yaz okulunda o derse kimin girdiğini öğren.
Seçenek 2 : Git, ciddi ciddi ne düşündüğünü ve neden bu tarz bi' çıkış yaptığını delikanlı gibi anlat. Sonrada "hocam ben delikanlı gibi geldim anlattım, bundan sonra bıraksanızda geçirsenizde sizin bileceğiniz iş, siz bi' akademisyen olarak eğer yapılan eleştiriyi kabul edemiyorsanız daha fazla söyleyecek bi' sözüm yok, bölüm başkanı ile görüşürüm sene sonunda. "

Diyerek geç git. Eğer vize notun çalıştığın halde sıkıntılı gelirse git okul müdürü ( MYO'larda müdür olur, dekan filan olmaz, kuş misali uçmayın ) ile görüş ve aranızda böyle bi' diyalog geçtiğini kendisine anlat. Yoksa o bulunduğun yere sürekli gidip gelmek zorunda kalırsın böyle saçma sapan öğretim görevlileri yüzünden.
2. yöntemi düşünüyorum zaten eğer azcık insanlık varsa anlayışla karşılar zaten olmazsa yaz okulu..vs baska bi sekilde geçmeye çalışacam. Allahtan matematik falan değil bilgisayarda hakim olduğum konular 1. yıldaki dersler.

by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 yıllıklarda sistemi bilmiyorum ama benim de başıma bu tür bi olay geldi

hoca ders döneminde bıraktı, yaz okulunda da bırakınca dekanlığa dilekçe verdim ve "bilir kişiler" tarafından kağıdım tekrar okundu ve geçtim dersten.

MYO larda da kağıdını bilir kişi tarafından okutabilme hakkın var bence. Hoca ne kadar takarsa taksın eğer hakkınla geçmeyi başardıysan geçersin.
" bilir kişiler " hakkında bilgim yoktu teşekkürler.

xlenonz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
köprüyü geçene kadar ayıya dayı demeyi öğrenmek lazım
Şimdiye kadar söyledik ne oldu hocam bunlar azalmıyor da. Zaten ilkokuldan beri hep imkansızlık öğretiliyor kimse hakkını aramıyor, arayamıyor çünkü onun bilincinde değil sağolsun hocalarımız böyle yetiştirdi.

Diğer arkadaşlarada yorumları için teşekkürler. Pazartesi, gece sonucu buraya yazarım