SeoEngineering adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu aslında bizlerin denetlemesi gerekiyor. AdSense günlük raporunuz 10k gösterim 100 tıklama kazanç ise X olsun.

Şimdi hergün böyle devam ediyor. Birgün baktınız 10k gösterim 4k tıklama X kazanç bu durumda hemen AdSense yetkililerine bu durumu bildirmeniz gerekmektedir, olumlu sonuç alabilirsiniz.

Yani kısaca arkadaşlar AdSense hesaplarınıza günlük rutin kontrollerinizi yapmanız gerekir günlük raporlarınızı incelemeniz gerekir, bir sorun oldugunda mutlaka durumu AdSense mülk bilgileriniz ile birlikte e-posta atarak beklemeniz gerekir.

Kısaca başımdan geçen bir olayı anlatmak gerekirse;

8 - 10 - 13 şubat 2009 tarihlerinde raporlarımı kontrol ettiğim sırada normal günlerden çok farklı bir durum olduğunu gördüm birisi sahte tıklama yapmıştı. 8 şubat gecesi konuyu hemen detaylı bir şekilde AdSense yetkilerine e-posta yoluyla bildirdim, sonrasında 16 şubat tarihinde hesabım kapatıldı. Sahte tıklama yüzünden lakin 8 şubat ve diğer günlerde gönderdigim e-postalar sebebi ile hesabım 18 şubat tarihinde tekrar aktif edildi.

Bu yüzden arkadaşım herzaman sahte tıklama olayı olduğunu düşündüğünüz anda AdSense-tr@google.com adresine e-posta gönderiniz.
bu maile yolladığım onlarca mail hiç dikkate alınmadı
ilginç