Merhaba
Oncelikle bir onceki mesajiniz cok dogru. yani herkesin yalnizca bir hesabi olsa ve o hesap uzerinden reklamlarina devam etse, google profesional veya google in bizzat kendisinden optimizasyon icin yardim istese o kendi hesabi surekli kupon kullanmaktan daha ucuza geliyo ki google zaten optimizasyon oldugu surece fazla bi para almiyo. ama kusura bakmayin bu cumlenize r10 icinde karsiyim ( istersen önce adwords kurallarını oku, adwords aynı kişi yada firmaya birden fazla hesap açılması yasaktır ve yakaladığında bu hesapları kapatır. ) ama yalnizca r10 icinde karsiyim yoksa haklisiniz. Sizin dediginiz bu olayi r10 da yapan insanlar cok. insanlara surekli yeni hesap satmakla ugrasiyolar ve insanlari surekli farkli yonlere surukluyolar. madem o kadar anliyolar adwords ten o zaman insanlara farkli hesaplar acmak yerine onlara optimizasyon nasil yapilir ve tek bir hesapla reklamlar nasil yurutulu ve ucuza getirilir onlari ogretsinler. Yalniz bu konuyu okuyan arkadaslarimizdan ricam, ilk olarak DreaMYs arkadasimizin ilk mesajinizi okusunlar ondan sonra yorum yazsinlar. kendisinin dedigi gibi banlanan ve askiya alinan bir hesabi google profesioneller bile acamaz. DreaMYs arkadasimizin dedigi sadece eger surekli yeni hesap aciyosaniz ve hesabiniz askiya aliniyosa bu programla buna bi cozum bulunabilir. bakin askiya alinan hesabinizi aciyoruz demiyo sadece yeni hesap actiginiz zaman googlen sizi yakalamasini bi nevi engelliyo. eger affiliate isi yapiyorsaniz bu program isinize yarayabilir. ( ki kaldiki ben surekli hesap degistirmeye taraftar degilim, affiliate isi yapmadiginiz surece) eger sabit bi siteniz varsa ve gelir getiriyosa en mantiklisi tek bir adwords hesabiniz olsun ve onun optimizasyin isleriyle ugrasirsaniz inan cok ucuz rakamlara reklam yapabilirsiniz.
Ve ben insanimizi anlamiyorum. neden surekli boyle tartisarak biseyler cozme yoluna gidiliyo? mesela birbirinize ozel mesaj gonderseniz veya burda guzel bir dille birbirinizi uyarsaniz , soyle yapsan daha iyi olur yada sunu soyle duzeltsen daha iyi olur diye yazismiyorsunuz?
ihtiyacı olanlar kıyıp denesinler, allaha şükür benim ihtiyacım yok 1 tane MM hesabım var hesabıma bağlı bütün müşteri hesaplarıda sorunsuz hilesiz hurdasız çalışıyor. Ne senin bildiklerinin 10/1 ini bileyim nede takla atayım.