Yahu kardeşim koskoca konami dahi pes için türkçe dil desteği koydu adamlar bir şart koştumu ? Yıllardır fm türkiyede üst düzeyde oyuncu kitlesine sahip..Sen her dili koyuyorsun hiç birine şart koşmuyorsun hatta bazı ülkeler bazı liglerin düşük seviyesi için fmye rest çekince dahi hemen gönüllerini almak için ek paket dahi çıkaran sigames Türkiye`ye böyle bir şart koyması sadece saçmalıktır..

Sen çıkar türkçe oyunu bak millet nasıl alıyor ama ilk önce alma sözü ver sonra çıkarırız ne demek kardeşimya ? Dünyanın hangi ülkesine bu şartı koydunda Türk insanına koyuyorsun ?

Aslında bunlara inat orjinal oyun almamak lazım...Mesela pes çıkardı türkçe hemen sipariş verdim kredi kartımla taksitle orjinal aldım normalde bir crysis almıştım ikinci, orjinal oyunumda pes 2011 olucak..Adamlar sonuçta hakediyormu ? hakediyor..

Bence böyle bir şart koyması tamamen halen Dünyanın belli kesminde süren Türk düşmanlığıdır Adamlar bu düşmanlıklarını oyuna bile yansıtıyorlar helal olsun Türkçe dil seçeneği demek bu oyunu dünyada oynuyan milyonlarca kişinin önünde Türkçe dil seçeneğinin olması ve Türkçenin popülaterliğine tamamen kıskançlık diyorum..

Bazıları fazla abartıyorsun desede görüşüm bu..Bak crytek yöneticileri Türkçe crysis yaptı beklenen üzerinde satış oldu..Pes 2011 türkçe olarak çıktı satışlarında gözle görülür artış oldu..Bunlardan hangisi şart koştu ?

Bugün demo cm 2010 indirdim sırf türkçeydi ben çok beğendim helal olsun adamlar ne güzel yapmışlar fm 2011 yerine cm 2010 orjinal almayı düşünürüm daha iyi