Öncelikle
www.dentalcarentalya.com isimli domain i aldım güzel bir şekilde siteyi kurdum. sonra her sayfanın uzantısını değiştirdim. kelimeleri ve açıklamaları girdim.
siteyi tam anlamı ile tamamlayıp backlink çalışması yaptım rehberlere ekledim vs vs. derken 90. sayfadan sıralamaya girdim. sonra hızla yükseldim 30. sayfalara geldim 10. sayfalara geldim 6 - 4 -3 derken sitem kayboldu

önce co.uk google den kayboldu sonra com da kayboldu derken zaman kazanmak için bir domain daha aldım
www.dentaltreatmentabroad-turkey.co.uk 2 hafta sonra 2. sayfadan sıralamaya girdi hem com da hem co.uk de.
Sonra dentalcareantalya.com un backlinklerine baktım bilmediğim bir siteden 600 civarı backlink almışım google yardım merkezine felan yazdım 2 gün sonra yani bu gün

dentalcareantalya.com com da 2. sayfada co.uk de 9. sayfada
dentaltreatmentabroad-turkey.co.uk ise com da 11. sayfada ve co.uk de 19. sayfada.
Şimdi sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor 2 ay sonra askere gidiyorum. askere gitmeden önce bir şekilde 1. sayfaya sokmam lazım. 1. sayfaya geleceğinide umuyorum çünkü sürekli bir yükselme oldu sizinde önerilerinizi bekliyorum
domain 6 aylık biriside 1 aylık
sitelerin dmoz a eklenmesi için ingilizcede sağlık turizm i kategorisine başvurdum ama tık yok 6 aylık domain için 2 ay önce başvurmuştum.
bu google nin işine akıl sır ermiyor.