1.8 Mbit int 'i neredeyse 50'nin üzerinde makina paylaşıyor buda makina başına 0,32 mbit int yapıyor.
2.Ayrıca okulda bulunan ups nasıl 3 gün yetiyor hocam modeli falan ne eğer öyle birşey varsa bizim okula ' da alalım hemen.
3.Firewall çok zor olur bence okul gibi alanda.
4.bu iş bu kadar olsaydı herkez evine 32 mbit int alır paylaşımsız olarak kendi sunucusunu barındırırdı
Kısacası arkadaşım dediğimiz gibi okulun 8.mbit hattında bu iş çok zor olur hatta olmazz..
8Mbit internet sadece sunucuya ait olacak
UPS bilgisayar sınıfına özel olarak alındı. 15 bilgisayarı aynı anda 45dk kaldırabilecek güçte. tek bilgisayarı 3gün hayli hayli kaldırır.
Firewall ihtiyacımız yok. arkadaşlar daha şunu anlamadınız ticarethane değil okul sitesi bu.
32mbitin fiyatından haberin varmı ? herkes evine alabilsin
ya dostum al bi hosting sayfa.net den hiç başın ağrımasın temiz temiz hallet işini
daha buradaysanız pes diyorum. boşa post kasmayın artık.
Zayıf not alan, müdürden fırça yiyen, okuldan atılan vs... sitenizi kapatması 20 sn.
Madem kapalı kalması problem değil neden sunucu kuruyorsun? uğraşmak istiyosan git kendi evinde kur. Zaten meb vermiyormu alan boşuna elektrik masrafları pc vs... amacını anlayamadım tam olarak.
mebin ne verdiğini bilmeden yorum yapmayın. asp script diyorum. html basit web sitesi değil.
şu mesajlarımı okuyarak yorum yapan tek arkadaş var. oda Elazığlı. gerisi hep boş mesaj malesef. ben öğreneceğimi öğrendim kilitlensin konu.