pLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanane yahu? Ben eskisi gibi istiyorum bunu sana soracak değilim.. Beğenmiyorum sen beğeniyorsan beğen sana karışan mı var? O ünlem işaretinin ne oldugunu umarım biliyorsundur. Beni tanımuyorsun samimi değiliz benimle konuşurken doğru konuş.

Öncelikle bunu siyasete bağlamayın diyorsun, Milletle dalga geçiyorsun diziyi adam gibi izlemiyorsun diye.. Bende sana diyorum sen adam gibi izliyor musun? Dizi içerisinde Propagandaları görmüyor musun? Sana ipucu vereyim. Deli Hüsnü'yü bir kez daha izle belki anlarsın. ATV'ye geçtikten sonra bu çok belli olmaya başladı.

Olayı kanla bağlıyorsan seni kaale almıyorum. Çünkü bu kadarını düşünüyorsun. Senin yaşındna fazlası dizi izledim. Bana birşey öğretmeye kalkma. Madem Kurtlar Vadisi bu? Madem bu dizide silah var ölüm var kan var.. Bu sansürleri neden yapıyorsun? İzleyici, sansürlenen yerin kan olmadıgını bilmeyecek kadar salak değil.. Sansür yapacaksan diziyi ortadan kaldır. En azından saçmalamazlar.

Eski vadi böylemiydi? Asılma sahneleri vardı, hepsini boydan boya gösteriyordu. Yaş sınırlaması yüksek tutarsın bizde adam gibi bir dizi izleriz.. Beyin kapasiten oldukça düşük bu yüzden Ne kadar yazarsan yaz, sana daha yazmıyorum. bunu önceden bilmiş olki cevap veremiyor demezsin
Eskisi gibi istiyorsan yap da bizde izliyelim. show dan sonraki hangi pusu güzel oldu ? illaki atv ye laf atacaksınız. star tv deykende güzel değil di dizi ama o zaman sorun yoktu çünkü orası star tv