ronin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu anda forumda sunuculardan kar etmeyip satanlar ne kadar çoğunlukta bir bilseniz. Zararına satanlar var bu kadarmı olur ? 5 10 lira karla satanlar var. Çok acayip bir durum var ortada şu anda. Çıldırmamak elde değil. Ama böyle yapmalarına açıkcası ben kızmıyorum. Misal aynı şartlarda aynı sunucuları biz diyelimki management hizmetlerimizle beraber 200 tl ye satarken "çoluk çocuk" olarak nitelendirdiğim bazı arkadaşlar 200 tl ye sattıkları zaman kimsenin onlardan almayacağını biliyorlar. Ondan dolayı düş babam düş mantığı ile 150 160 tl lere düşüyorlar zaten sunucu maliyetleri en iyi şartlarda bu kadar ediyor. 5 10 tl bile kar etmeyenler var böyle bir mantık olabilirmi ? Neden bu piyasadasın o zaman neden uğraşıyorsun zamanını neden harcıyorsun ? Portföymü yapacaksın ? 10 lira fark için senden alan adam 2 ay sonra başkası senin 160 ına 150 dediğinde sende duracakmı zannediyorsun ? Bu şekilde patlayan firmalarla dolu r10 un hosting kısımları Hostgator 24 dolardan en düşük reseller paketini satarken bu forumda senelik 60 liraya bayi paketi satan insanlar var. r10 da hosting konusunda hiçbir kriter yok. Adam akıllı firma olmayan hiçbir şekilde firmasal bir gideri olmayan liseli mantığındaki çocuklarla rekabet etmeye çalışanları hayretle izliyorum. Kampanya yaparsın anlarım 3 5 sunucu stok tutarsın kampanya için gelişine dersin anlarımda gelişine bu yapılan fiyatlandırmaları hiçbir şekilde anlamıyorum. R10 hosting kısmının acil olarak toparlanması lazımki modlarında pek umrunda olduğunu zannetmiyorum yada buraya bir düzen getirelim diyeceklerinide zannetmiyorum. Çok kötü bir durum var ortada.
yerden göğe kadar haklısın +++99999