hocam peki aminoasit ne gibi bi fayda sağlar mesela ayda nekadar yapılanmamı sağlayabilir? çünkü birazda hızlı toparlamam lazım sonuçta takımla çıkabilmem için
Pio'ya katıyorum ayrıca şunlarıda eklemekte yarar görüyorum, yazılan yorumları okudum herkesinde bildiği gibi vucut geliştirme sporu bilip bilmeyen herkesin hakkında atıp tuttuğu bir spordur. Öncelikle Aminaosit kas yapılanmasını artırır ve yıkımını önler ayrıca vucudun sağlamayadığı 8 aminoasit vardır bunlarıda dışardan almak zorundayız zaten. Ancak belirli bir kas kütlesi yakalamadan aminoasit veya protein tozu kullanmak tabikide bir fayda etmez ancak şunuda unutmayın ki buradaki bir arkadaşın söylediği gibi protein tozu kilo falan aldırmaz protein vucutta depo edilemiyor ki kilo aldırsın. Karbonhidrat ve protein ikisi bir alınırsa kas kütlesini arttırmada önemli rol oynar. Ayrıca bölgesel antremanlada başlanmaz bölgesel çalışma belirli kas kütlesi elde edildikten sonra yapılır. Tabiki beslenme ve dinleme çok önemli yüzdelik dilimlere ayıracak olursak %60 Beslenme %30 Dinlenme %10 antreman diyebiliriz. Bölgesel programda öyle hemen yapılacak bir program değildir zaten. Ayrıca kimseyi dinlemeden hocana gidip sana uygun program ayarlamasını söylemelisin herkese aynı programı veriyorlarsaki bunu yapan yerlerde bir işe yaramaz zaten.