Arkadaşlar,
Bu projeyi uzun zamandır düşünüyordum ancak bir türlü başlayamamıştım. Eğer bu projenin olumlu olacağı konusunda fikir sahibi olabilirsem üzerinde uğraşacağım. Bir tane örnek video hazırladım. Sizden ricam videoyu indirip bir öğrenci gözüyle bakın. Yararlı olur mu? İnsanlar bu seriyi takip edebilirler mi? Böyle bir eğitim serisi yapmama değer mi? Takdir edersiniz ki böyle bir seriyi hazırlamak benim iki aya yakın bir zamanımı alabilir. Ama sonuçta ciddi fayda sağlayacak bir proje olursa uykusuz kalmayı göze alabilirim.
Lütfen "senin kazancın ne olacak", "art niyetin ne" gibi gereksiz polemiklere de girmeyelim. Video için sponsor bulabilirsem ne ala. Bulamasam da sağlık olsun. Videoda örnek bir firma var, sadece fikir versin diye koydum.
Lütfen videoları takip eden fayda sağlar mı sorusuna odaklanalım ve buna göre eleştiriler yapalım. Bu şekilde projeyi yönlendirmeme yardımcı olabilirsiniz.
Konu başlığı ile alakalı olmayan Forex sorularınızı lütfen ÖM ile iletin. Bugüne kadar bana soru sorup yanıt almayan yoktur, başlık ayrı yerlere kaymasın.
Dosya 10 dakikalık bir ders örneğidir ve boyutu 30Mb civarındadır. Zaman harcayıp incelerseniz çok sevinirim.
http://rapidshare.com/files/423821142/DERS05b.rar