Merhaba arkadaşlar ilk önce herkese hayırlı cumalar temennisi ile yazılarımda eksik v.s gibi kelimeler olabilir şimdiden affınıza sığınıyorum size bir sitemin kelimelerde 1 sayfa ilk 3 e nasıl getirdğimi açıklıyorum ilk öncelikle her zamanki gibi sabır

Çalışmam Neticesinde 5 Kelimede 1 sayfa ilk 4 içinde peki bu nasıl oldu işde sitenin mazisi

ilk öncelikle script php tabanlı arkadaşlar title yi kısa ve öz tuttum ve diğer rakiplerden farklı yaptım 7 kelime geçmedim keywords titleden ayrı kelimelerde tuttum description aynı şekilde ve sayfa linklerde misal kurtlar vadisi pusu filmi izle dizisi izle gibi az kelime kullandım footer alanında site alakasız hiç bir kelime link bulundurmadım

site içerik ister inanın ister inanmayın botsuz şekilde manuel olarak içerik girdim 1 günde girdiğim içerik sayısı 150 200 arası idi site içerikler bitmeden ne bir backlink ekledim nede link aldım link zaten almıyorum siteye backlink kasarken ilk önce pr 1 pr 2 pr 3 pr 4 geçmedim 2 ay sonra yüksek pr li backlink kasdım ve en önemli madde siteye gelen yorumları her gün en az 20 sini onayladım ve meyve'sini verdi alanında şuan 300k alexa ve eklenen içerik 2 dakika sonra google de

bu anlattıklarım tamamen gerçekden öte dir yazım hatalarım olabilir kusuruma bakmayın şurda şunu iletmek istiyorum hiç bir başarı zor değildir sadece biraz sabır biraz çalışma kendi kendine geliyor zaten ilerisi

seo konusunda da kendi çapımda şunu öğrendim seo tamamen 5 madde'ye bağlı

1 - Domain Keywords Önemi

2 - Tasarım Fazla Kişilerde Olmaması

3 - Temiz İçerik Copy title keywords description bunları sakın sakın başka bir site ile aynı olmamasına önem

4 - Ziyaretçiyi Sıkmayan Reklamlar

5 - Ürünlerinizin Taze Olması

Hepinize Kolay Gelsin