Gece gece sitemde çıkan ve çöp site olabileceğini düşündüğüm siteyi google'da R10 ön eki ile arayınca 1-2 konu gözüme çarptı
Sitemde çıkan adres:
www.hollycafe.info
R10 dan ilk aşağıdaki konuyu gördüm.
https://www.r10.net/google-adsense/23...ltresi-91.html Bu sabit konuda
.info olarak değil ama
.com olarak çöp site olarak listelenmiş domain.
Sonra başka bir konu gözüme çarptı.
https://www.r10.net/1061748872-post20.html adresinde
https://www.r10.net/members/50944-hollywood29.html adlı üye, sitesi için mesaj atmış konuya. Domain sahibini bulduk yani
Daha .info uzantılı domain reklam filtresi için listeye eklenmemiş r10'daki konuya. com uzantılı domain de yine bu üyenin mi diye başka bir google araması yaptım üşenmeden
Bakın ne buldum:
Konuyu açmamın sebebine gelince. Başkalarının düşük ücret verdiği için çöp site olarak engellediği sitenin sahibi, kendi sitesinin de çöp site olarak listede yer aldığı konuda reklam filtresi için yardım istiyor
https://www.r10.net/1061665280-post1263.html
Yorumsuz