tabuhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2010 yılındayız hatta 2011'e hazırlanıyoruz ama hala toplist ve dizinden bahsedebiliyoruz. Şu link çöplüklerini hala aşamamışız.

CengiS arkadaşım, eğer cebinde bu işe ayırabileceğin bir miktar nakit varsa hiç durma kaliteli bloglardan tanıtım yazısı satın al. Ancak tanıtım yazısı almanında bazı incelikleri var. Örneğin bazı arkadaşlar 5 blogdan tanıtım yazısı alıyor ama bu 5 bloga da aynı tanıtım yazısını gönderip kopya içerikle tanıtım yazısı alıp boş yere parasını çöpe atmış oluyor.

Sen en iyisi mi, kendi kaleminle makaleler oluştur ve her bir makale ile farklı farklı bloglardan tanıtım yazısı şeklinde reklam satın al.

Fakat sırf güncel ve PR değeri var diye bi' blogdan gidipte tanıtım yazısı alma. Önce sitenin içeriğini bir incele bakalım, arşivi kaç aylık, sitede yayınladığı yazıların kalitesini kendince ölç, biç ve tart.

"Filanca dizinin fragmanını izle"
"Filanca dizinin bilmem kaçıncı bölümünü izle"
"Bilmem kimin maçını canlı izle"

Tarzında post kasıyorsa site sahibi, hiç tenezzül bile etme tanıtım yazısı almaya. Çünkü yaptığı iş spam'dan başka birşey değil. Herhalde sende böyle bir siteden tanıtım yazısı almak istemeyeceksindir.

Son olarakda, yine paran müsaitse gidip kaliteli ve içeriğinle birebir olmasada, alakalı sayılabilecek sitelerden backlink satın alabilirsin.

Bunun dışında yapacağın şey site içi optümizasyonunu iyi ayarlamaktır
vakit ayırıp yazdığınız için teşekkürler DENEYECEĞİM