Çalışan gerçek demo site istiyoruz, (opencart, presta, magento ) template sitelerinden linkler geliyor. Tamam hazır yazılım diyoruz ama bu sistemleri müşterim beğenmedi.
kusur bakmayın ama hiç tanımadığımız müşterinizin hiç bilmediğimiz zevkine uygun temayı hazırlayıp, scripti server'a kurup, yüzlerce ürünü girip, sonra da sizin beğenmenizi bekleyemeyiz.
magento için hazır demoların olduğu bir dizin linkle teklifimi sundum size ve bu temalarıdan herhangi birini itiyaçlarınız doğrultusunda düzenleyip, gerekli seo vs. ayarlamarını yapar teslim ederim. bunun neresi yanlış..!
şimdi ben konu açıp "tek eli üzerinde amuda kalkıp magi magi diye bağırırken el çırpan bir flash animasyon istiyorum. lütfen demo ile başvurun." desem kaç kişi demo gönderir bana..? evet sıfır. peki bu istediğimi yapabilecek arkadaş var mı desem flash ve as bilen birçok arkadaş için çok kolay bir iş, kısa sürede yapar teslim ederler.
burdan çıkarılacak sonuç -kendi adıma- sizinle çalışmamak zevkti. aradığınız kişiyi bulmanızı umarım...