Ailenle tartışmandan dolayı yaşadığın bir anlık sinirsel durumdan dolayı etkilenmiş olabilirsin. Bu gün bende tartıştım ailemle eve polis falan geldi bağrışmalara. Emin ol bizim gibiler kabus görmezse kimse görmez....

Furkan_Kadioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatımda ilk defa böyle bir kabus gördüm. Sizinle paylaşmak istedim hemde unutmayıp biryere yazmış olayım dedim.

Çok ciddi bir ailesel tartışmadan sonra yatağıma yattım, bilgisayarımı kapattım ve uyudum.

Rüya:
- Yatağımda aynı yerde uyandım.
- MSN'i açtım, kız arkadaşımın kuzeniyle konuştum.
- Sonra bilgisayarımın bulunduğu odada birşey beni çok rahatsız etti kalktım evi dolandım, birini gördüm altında mavi bir kot üstündeyse yeşil bir kazak vardı. Ama yüzünü göremiyordum.
- Bursaya gittim (kız arkadaşım bursada) bu arada bir gariplik var sanki o kişi sürekli beni buluyor rahatsız ediyordu, kendimi uyandırmaya çalışıyorum rüyamda bu arada (kendime tokat atmalar vs. hatta kendi kendime gerçek bu hissediyorum diyorum)
- Kız arkadaşımı bursada bulamıyorum eve dönüyorum.
- Odamdayım, Kız arkadaşımın kuzeniyle konuşuyorum cevap vermiyor msnden
- o arada kapı çalıyor diyorum ki anneannem gelmiştir kapıyı açıyorum kimse yok.

Evin sokak kapısından 3-4 adam ilerliyorum evdeki tüm ışıklar kapanıyor ve o yüzü görünmeyen kişi yine karşıma çıkıyo "s..g.. ve kimsin sen" diye bağırıyorum.

- Mutfağa koşuyorum bi bıçak alıyorum ve bilerek kendi boğazımı kesiyorum, o sırada uyandım.

- Uyandığımda cam açıktı, donuyordum üşümekten ve aynı zamanda sırılsıklam terlemiştim.

Varmı açıklayabilicek biri, uyuyamıyorum şimdi