Hayatımda ilk defa böyle bir kabus gördüm. Sizinle paylaşmak istedim hemde unutmayıp biryere yazmış olayım dedim.
Çok ciddi bir ailesel tartışmadan sonra yatağıma yattım, bilgisayarımı kapattım ve uyudum.
Rüya:
- Yatağımda aynı yerde uyandım.
- MSN'i açtım, kız arkadaşımın kuzeniyle konuştum.
- Sonra bilgisayarımın bulunduğu odada birşey beni çok rahatsız etti kalktım evi dolandım, birini gördüm altında mavi bir kot üstündeyse yeşil bir kazak vardı. Ama yüzünü göremiyordum.
- Bursaya gittim (kız arkadaşım bursada) bu arada bir gariplik var sanki o kişi sürekli beni buluyor rahatsız ediyordu, kendimi uyandırmaya çalışıyorum rüyamda bu arada (kendime tokat atmalar vs. hatta kendi kendime gerçek bu hissediyorum diyorum)
- Kız arkadaşımı bursada bulamıyorum eve dönüyorum.
- Odamdayım, Kız arkadaşımın kuzeniyle konuşuyorum cevap vermiyor msnden
- o arada kapı çalıyor diyorum ki anneannem gelmiştir kapıyı açıyorum kimse yok.
Evin sokak kapısından 3-4 adam ilerliyorum evdeki tüm ışıklar kapanıyor ve o yüzü görünmeyen kişi yine karşıma çıkıyo "s..g.. ve kimsin sen" diye bağırıyorum.
- Mutfağa koşuyorum bi bıçak alıyorum ve bilerek kendi boğazımı kesiyorum, o sırada uyandım.
- Uyandığımda cam açıktı, donuyordum üşümekten ve aynı zamanda sırılsıklam terlemiştim.
Varmı açıklayabilicek biri, uyuyamıyorum şimdi