benikaydet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ısrarla , ısrarla akp lehine siyasi, dini konular açılıyor,

ya her partinin sempatizanı konu açsın, yada hiç açılmasın, of gına geldi.
@benikaydet sizin gibi 4000 küsür mesajımda belirli bir kesimin siyasi görüşlerinin yayınlandığı bir web sitesinin reklamını yapmıyorum. Dikkatinizi çekerim.

Toklambis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Darksprince,

Paylaştığın 6. maddede ki ayeti son 8 yıl içinde yalnızca bugun baska bir siyasi parti içinmi kullanma gereği duydun merak ettim ?

Ayrıca ne duble yolmuş arkadaş, her tartışmada duble yol yaptık diye diye mikrofonlara konuşuyorlar. Nasıl duble yolsa, her kış ilk yağmurda çöküyor, yazın yenisi en dublesinden tekrar yapılıyor, süper yetenek serdar kepenekten farklı teknolojiler bekliyoruz.

Ayrıca benikaydet e katılıyorum, madem siyaset ve siyasi-din konuları yasak, uygulansın.
Toklambis ;

Bakan esprili bir şekilde yanıtlamış bunu paylaşmam sizin yorumlarınızdan daha basit kaçar emin olun.

Namaz kılmayan insanların bile bir başkasının namazı sorgulayabildiği geniş bir toplumda yaşıyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=XhT75AqEtQ8

Videoyu izlerseniz ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Daha 12 eylül vakitlerinde siyaseti camiye soktu diyen adam görüntülerde bunları iyice izleyiniz.

İnşAllah maun suresini okumadan , duble yola bile ayak basmadan önce evlerinde güzelce gusullerini almışlardır. Namazları kabul olsun ne diyelim. Biz yinede 6.maddeyi ve birilerini fena bir şekilde oy korkusu sardığını unutmayalım.