Kapansın tabi arkadaşlar...
yeni başladığım arayüz çalışmamı burada paylaşmak istedim facebook kadar büyük bir sistem uzun iş her hanlinden belli zaten bunu belirtmeme bile gerek yok neyse konuya geliyim facebookun genenl olarak kullanımını göz önüne alırsak az biraz geliştirilmişini yapıcaz inşallah ek olarak online sayısı ve yonjadaki gibi yakınımdakiler modülü ve depo modülü olucak depo nedir? cevap: mesela dinlediğiniz hoşunuza giden parçalar videolar oluyor ubnları paylaşıyorsunuz ve paylaşktıkça altlara gidiyor paylaşımlar ve altlara inmek zorunda kalıyorsunuz dinlemek için bizim yapacağımız sistemde bu olmayacak ufak ek bi özellikte olsa fark varmı ? var tamam işte orasına önem veriyoruz biz olay bu e bu nasıl oalcak diye soracak olursanız. cevap: dinlediğin yada paylaştıgınız yada başka sayfa vec gruplarda gördüğünüz bir paylaşımı video vs. depoya at düğmesi olacak depoya at derken ufak pencere açılacak depo sayfasındaki kategoriler sıralanacak seçip birinin içine atacaksınız ve yukarıdaki duvar, bilgiler, fotoğraflar, depo bölümü yazan yerde depo ya tıklayıp orada attıklarınızı görüp dinleyebileceksiniz zmanla inş yapıp bitiricez bunu milletimiz afedersiniz gavura kazandıracağına bizim faceye rakip sitemize girer türk kardeşine kazandırır diye düşünebileceklerini vec destekleyeceklerini düşünerekten bu yola çıktık hayırlısı olsun diyorum ve arayüzü paylaşıyorum henüz çok azı yapılmış durumda bi not verin diye koyuyorum konuyu gördüm koyuyuim dedim.