farklı takımları izliyoruz sanırım geçen sene galatasarayın başına sakatlıklar gelmeden yenildiği maçlarda bile mükemmel futbol izliyordum ben.
bu seneninde daha başındayız ve en önemli futbolcularınız sorunlarla boğuşuyor sakatlık vs. ne iki senedir rahat maç izlememesinden bahsediyorsunuz anlamıyorum. 4 maç arka arkaya kazanıldı son maçıda kazansa 10 dilde teşekkürler rijkaard yazardınız buralara yazık bu kadar yıkıcı olmayın.
Evet farklı takımları izliyoruz sanırım. Rijkaard geldiğinden bu zamana kadar somut bir başarı yada herhangi birşey görebildik mi? Onun yerinde başka bir teknik direktör olsaydı şimdiye 50 kere gönderilirdi sizde 10 dilde yuhalardınız.
4 maç üst üste kazanırkende maçın bitmesini dört gözle bekliyorduk gol yemeden bitirelim diye. Mücadele namına hiç bir hırs yok. En mücadeleci oyuncu Servetide eften püften sebeplerden dolayı takım dışı ediyor ve zırvadan cümleler kuruyor yok milli takıma gideceği için dinlendirecekmişte...
Ben şimdiye denk Rijkaard hakkında hiç birşey söylememiştim ama takım ışık vermiyor bırakın rahat rahat kazanmayı. Dolayısıylada bu sene yine şampiyon olamayacağımızı yine hüsranla biteceğini düşünüyorum. Umarım yanılırımda başarılı oluruz.