O zaman elinizi cebinize atar kredi satın alırsınız. Ama biz herşey bedava olsun istiyoruz ya. Yapan da adsense reklamı koyuyor. Tıklandığında sayma yapabileceğini sanmıyorum. Zor bir teknik. Etik açıdan uygun değil onu tartışmıyorum bile.
Arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Sonuçta o bir reklam tıklamak yada tıklamamak sizin elinizde. TV lerde görürsünüz reklamda arayın şuda hediye diye bizde reklama diyoruz tıklayın bizden de hediye diye. Demiyoruzki tıklamazsanız programa giremezsiniz. sadece tıklarsanız biz kazanıyoruz ama sizde kazanın diyoruz. Sonuçta sizler için bedava bir hizmet sunuyoruz. herşeyi bedava yapsak biz bukadar emeği boşunamı yapmış olucaz?
Kusura bakmayın ancak en bu tur programların saçmalık ve reklam verenlere haksızlık yaptığı kanısındayım. Adam reklam verecek bakcak aa bu adamın gerçekten hiti organık vereyim. Dönüşler sıfır. Bence bu tarz programların r10 üzerinden satışı yayınlanması yasaklanmalıdır.
Sizede; Araştırmadan sormadan aşağılar gibi resmen yayını baltalamanızdan dolayı kınıyorum. Bu tamamen organik bir hittir. Organik hitin açıklamasını okuyun isterseniz. Organik hitin faydası diye araştırın. Siz googleda aranıp tıklanmazsanız sizin iyi bir site olduğunuz nereden anlaşılır? Tamam belki bi nebze iyi bir site olmasada iyi siteleri üstlere taşır. Forma işide yapıyorum arayıp bakın forma diye nekadar gereksiz site çıkıyor.
Biz kimseyi zorlamıyoruz. işe yaradığınıda özelmesajdan msn gönder ispatlayayım.