En mantikli soruyu sordunuz istedigim ne biliyormusunuz;
Pr'li sitesi olan arkadaslar pr1-2-3-4 neyse bunu bir kenara koyup sitelerinin googleda,alexada,yahooda,bingteki indexlerine bakipta fiyatlar versinler ucmasinlar.Haaa bu saydiklarimin indexleri iyi ise ozaman istedikleri fiyatlari ceksinler ona sözüm yok.
Degisen birsey yok diyorsunuz ama 6 aydir sizin tabirinizle ise yaramaz siteler hala
link satiyor pazarliga bile yanasmiyorlar benim site pr'li diyorlar,iste buna deli oluyorum hocam
anladım,eskiden benimde ugraştıgım bişeydi pr li siteler ama 1 yıldır pek ilgilenmiyorum pr ile.prli sitelerin fiyatı sonuçda istek varsa artar hocam,kendimden bi örnek vereyim.o zaman günde 20-30 kişinin girdigi bi sitem vardı,pr 4.türk arkadaşlarla pek iş yapmadım link satışında,yabancılarla çalıştım genelde.daha öncede çalıştıgım birisi bu siteye 8 aylık link reklam için 600$ ödedi.sitede pr harici bişey yoktu,site yeniydi yani o saydıgın özellikler pek iyi degildi sitemde ama tabi böyle bi teklife hayırda diyecek degilim,hemen atladım

öyle yüksek miktarlarda olmasada o siteden link satışı çok yaptım,bana bayagı para kazandırmıştı.o siteye o paraları verenlerin sebebini çokda merak etmiştim,sadece pr 4 oldugu için böyle para mı verilir diye ama satıcı oldugum için tabi soramadım