Merhaba arkadaşlar özellikle bloglardan backlink kasan ve bu iş için zamanı olmayan kişiler için çok güzel bir fırsat diyebiliriz.

Sadece kendi sitesi için backlink kasan değil aynı zamanda backlink hizmeti veren kişiler içinde eşsiz bir fırsat diyebilirim.

Siz zaman kaybetmeden müşterilerinizle ilgilenirken biz sizin yerinize arşivinizi güncelleyeceğiz ve arşivinizin pageranklarının sırasına göre dosya haline getirip size sunacağız.

Uzun süredir backlink kasmıyorsanız ve arşivinizde bulunan blogların değerleri değiştiği için uğraşamıyorsanız bunun yerine daha fazla ücret vererek link satın alıyorsanız artık almanıza gerek kalmayacak biz sizin için güncel şekilde arşivinizi pagerank değerlerine bölerek ayırıyoruz ve dosya şeklinde size sunuyoruz.

Vermiş olduğunuz arşivin pagerank değerleri 0'dan(sıfır) 10'a(on) kadar listelenir yani temiz bir şekilde size sunmaktır değerleri belli olmamış yani değer almamış N\A olan sayfaları verdiğimiz hizmetten tamamı ile siliyoruz sizlere en güncel pagerank değerlerini sunuyoruz

Örnek:

Fiyatlandırma
  1. 000= 1tl
  2. 000= 2tl
  3. 000= 3tl
  4. 000= 4tl
  5. 000= 4.5tl(dört buçuk Türk Lirası)
  6. 000= 5tl
  7. 000= 6tl
  8. 000= 7tl
  9. 000= 8tl
  10. 000= 8.5tl(sekiz buçuk Türk Lirası)
Herkesin faydalanması için uğraş gerekentiren bir iş olduğu için 10.000 üzeri alım yapmıyorum.

Fiyatlandırma kısa süreliğine böyledir.

Ödeme sadece Türkiye İŞ Bankası A.Ş. İle kabul edilmektedir.

I-Traderi benden yüksek olan kişilerin önce işi yapılır sonra ödemesi alınır.
I-Traderi benden düşük olan kişilerin önce ödemesi alınır sonra işi teslim edilir.(işinizi önce alırım bitiririm ödemeyi ne zaman geçerseniz o zaman teslim ederim)

ÇOK ÖNEMLİ: Verdiğiniz dosyalar kesinlikle tarafımdan kullanılmaz ve hiç bir şekilde 3. bir şahısa verilmez ve bu gibi bir talepte bulunulduğunda bulunan kişinin hakkında ticaret ahlakına aykırı davranışta bulunulduğu için şikayet konusu açılır.(iyi niyeti suistimal eden biri değilim talepte bulunmayın)

Şunu da eklemek istiyorum backlink hizmeti vermiyorum sadece arşivinizi güncelliyorum pagerank değerlerine göre en temiz biçimde size sunuyorum ve artık elinizde arşiv varken link satın alarak daha fazla masraf yapmaktan sizi kurtarıyorum.