Ben onları defalarca okudum. Botacad'de buna %100 uyuyor. Sen daha yeni okuyorsun. Allah aşkına sen daha önce yapay zeka programladın mı, nasıl çalışıyor çok merak ediyorum. Kesin vardır programladığın yapay zeka bu kadar kendine güvenerek konuştuğuna göre.
BOTACAD şuan için basit kaçmış sana tavsiyem; AIML (Artificial Intelligence Markup Language) kullan. zira çok daha detaylı ve yapay zeka dediğinde ya harbiden birazda o yöne kaçıyor diyebilelim.
yapay zeka bu aşamada progralamabilir bişey değildir. daha hala semantic database ve alt sistemler hazırlanmaya çalışılıyor. Senin botacat basit bir soruya cevap şeklidir. bu meşhur bir ablanın soru cevap sistemine benzer bir yapıdadır. sistem yapısını daha bir kaç ay önce incelemiştim. alt sistem olarak detaylıca hazırlamışlardı. gerekli tüm yapılar mevcuttu. ayrıca şuan kullandığın sistem, php + ajax bilen herkesin yapabileceği basit mantıklı bir sistemdir. hatta bu o kadarda detaylı yapılabilirki, kelime sistemleri üzerinde detaylı çalışma yapılabilir. yani neden autocat, autocad ne ya, gibisinden sorulara anlamlı ve detaylı, örneklemeli cevaplar verilebilir. bunu kodlamak otursak 3-4 saat alır. (database hariç).
yani biz programcılar olarak yapay zeka değil diyoruz. sen son kullanıcı olarak yapay zeka diyorsun. yahu madem seoda uzmansın uzman olduğun alanda konuş. bırakta bu alanda biz tartışalım.