MrHades adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim alanım yapay zeka değil senin ki yapay zeka, yazılacaksa bunun aynısını 30dk 'da yazarım (kelime arşivi hariç), hatta ben değil kuzenim var daha yeni yeni öğreniyor php'yi oda max 2 saatte yazar. Yazdıklarının hiçbirinin doğruluğu yok çünkü denemelerim sonucu sadece *kelime* = KARŞILIK mantığı ile çalışan bir sistem. " ilk haf doğru yazıldıktan sonra cümle içinde 3 harften az hatalı harf kullanıldıysa veritabanındaki en uygun kelimeye göre cevap veriyor" bunu ne demek oldugunu sen kendin anladın mı? Teknik konuşmaya çalışmaya anlatamıyorsun.
Sen yazdıklarımı da okumuyorsun. Bir daha yazıyorum.
eğer "spline amaç" db ye ekleseydim, spline kullanım amacı nedir denildiğinde cevap verirdi. Ama ben db ye eklemedim. Ama sen yine de bunu algılayamıyorsun. bir de 6 yıllık programcıyım diyorsun. sen 50 yıllık programcı olsan yine de sana iş vermem.

Bu kadarına da pes yani. Bunu dbye ekleme gereği duymadım. ben sana örneği verdim. hiç o örneği kullanayıom demiyorsun.

copy nedir
copi komutu nedir
offset nedir
ofset komutu var mı
copi offset aynı mı
copy offfset farklı mı

bir sor arasındaki farkı nasıl algılıyor. ama sen nasıl bileceksin ki. yapay zekadan anlamıyorsun. anlasayadın yukarıdaki örnekte db ye eklenmediğini az da olsa çıkarabilirdin.
Allah bilir db yi de bilmiyordsundur.

" ilk haf doğru yazıldıktan sonra cümle içinde 3 harften az hatalı harf kullanıldıysa veritabanındaki en uygun kelimeye göre cevap veriyor" bunu ne demek oldugunu sen kendin anladın mı? Hahaha bunu anlamayacağını gerçekten biliyordum. çünkü yapay zekadan anlamıyorsun ki.