Benim alanım yapay zeka değil senin ki yapay zeka, yazılacaksa bunun aynısını 30dk 'da yazarım (kelime arşivi hariç), hatta ben değil kuzenim var daha yeni yeni öğreniyor php'yi oda max 2 saatte yazar. Yazdıklarının hiçbirinin doğruluğu yok çünkü denemelerim sonucu sadece *kelime* = KARŞILIK mantığı ile çalışan bir sistem. " ilk haf doğru yazıldıktan sonra cümle içinde 3 harften az hatalı harf kullanıldıysa veritabanındaki en uygun kelimeye göre cevap veriyor" bunu ne demek oldugunu sen kendin anladın mı? Teknik konuşmaya çalışmaya anlatamıyorsun.
Botacad herşeyi biliyor da, siz işte herşeyi algılayamıyorsunuz ki. illa açıklama gerekiyor değil mi?
eğer "spline amaç" db ye ekleseydim, spline kullanım amacı nedir denildiğinde cevap verirdi. Ama ben db ye eklemedim. Ama sen yine de bunu algılayamıyorsun. bir de 6 yıllık programcıyım diyorsun. sen 50 yıllık programcı olsan yine de sana iş vermem.
Yapay zeka dediğinde "spline amaç" yazdıgımda giderdi onu google'dan bulur bana gösterirdi sonrada kendi db'sine bu soruyu kaydederdi. Bu yapay zekanın %10 'luk bir kısmı, senin eklediğin *spline amaç* = ŞUDUR sorgusu malesef yapay zeka değil.
Ayrıca senin bana iş vermeye paran yetmez güzel kardeşim. Sitende kullandıgın hangi sistem hazır değil ?