Botacad: Hoşgeldiniz.
Misafir: spline
Botacad: Tanım : S harfi şeklinde polyline yani eğri çizilmesini sağlar. Bu eğriyi tanımlanan noktalara göre belirli bir tolerans içerisinde çizer.
Kısayol : spl - enter
İşlem Sırası : Komut girilir
Bir noktaya tıklanarak çizime başlanır.
İstenilen diğer noktalara da tıklanır
3 kere enter ile işlem sonlandırılır
Misafir: splineı kullanma amacı nedir?
Botacad: Tanım : S harfi şeklinde polyline yani eğri çizilmesini sağlar. Bu eğriyi tanımlanan noktalara göre belirli bir tolerans içerisinde çizer.
Misafir: spline dediğin şeyin avantajları nelerdir?
------------------------------------
Al sana daha fazla örnek? BU MUDUR YAPAY ZEKA SAYIN YAPAY ZEKA UZMANI!
*spline* = TANIMI
yazınca mı oluyor yapay zeka gülürtmeyin kendinize...
Botacad herşeyi biliyor da, siz işte herşeyi algılayamıyorsunuz ki. illa açıklama gerekiyor değil mi?
eğer "spline amaç" db ye ekleseydim, spline kullanım amacı nedir denildiğinde cevap verirdi. Ama ben db ye eklemedim. Ama sen yine de bunu algılayamıyorsun. bir de 6 yıllık programcıyım diyorsun. sen 50 yıllık programcı olsan yine de sana iş vermem.
Bu kadarına da pes yani. Bunu dbye ekleme gereği duymadım. ben sana örneği verdim. hiç o örneği kullanayıom demiyorsun.
copy nedir
copi komutu nedir
offset nedir
ofset komutu var mı
copi offset aynı mı
copy offfset farklı mı
bir sor arasındaki farkı nasıl algılıyor. ama sen nasıl bileceksin ki. yapay zekadan anlamıyorsun. anlasayadın yukarıdaki örnekte db ye eklenmediğini az da olsa çıkarabilirdin.
Allah bilir db yi de bilmiyordsundur.