NeLph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yahu hocam, gereksiz tartışmalara ne gerek var. olayı neden sürekli tartışma boyutuna vardırıyorsunuz. gerek yok saygımızı bozmaya.

kimse kral değil, kimse en iyi değil. seomoz gibi analizler sunman gerek. web.archive kaydı araman gerek. backlink popularitesi analiz etmen gerek. site popularitesi analiz etmen gerek. backlink değerlemeleri yapman gerek. yani gerek de gerek.

daha yolun başındayken bu kadar iddaalı olma bence.

ayrıca burası forum. burada paylaşılan veriler doğru diye bişey yok. en iyi bilenlerin bile doğruları tartışılır. uyarıda bulunmalara ters cevap vermeye gerek yok.

sağlıklı forumlar
Beni bu kadar iddialı yapmaya zorlayan sizsiniz. Ant07 gibi kişiler ben seo analiz hizmetine dünya para yatırıp ücretsiz sunarken bu ne biçim analiz meta bilgilerinin ne önemi var. ve daha fazlasını söyleyecek kadar iddialı yorumlar yapabilmektedir.

Örnek verdiğiniz analizler 100 lerce site tarafından yapılmakta hatta bu konuda onlarca script dolaşmakta. Ben pek iyiniyetli olduğunuzu düşünmüyorum. Eğer öyle olsaydınız, bu mesajınızı
Alıntı
ben gösteriyim mi
demeden önce atardınız. Şimdi anlıyorum ki siz zarf atmışsınız. Yok sana demedim dememi mi bekliyordunuz.

Benim bu forumda neredeyse tüm seocular düşmanım haline geldi. Ben hiçbirinin konusunda gidip eleştirmedim. Onlar benim konuma geldi. Bu konuda da aynısı yaşanıyor. Bu kadar sert olmamaın sebebi budur. Seohocasi nicki görülen yerde tüm seocular kendini gösteriyor. Ama elle tutulur hiçbir paylaşım veya projeleri yok. Web dünyasında seo üzerine taş üstünde taşları yok.

Bu kadar sert olmamı, iddialı olmamı sağlayan sizlersiniz. Lütfen kusura bakmayın. Bana zarf atttınız yemedim. Eğer sözünüzün arkasındaysanız. Belirttiğim 2 hizmetten daha kalitelisini gösterin seohocasi.com u size hediye edeceğim. r10 şahit.