Yapay zekayı blog dünyasında ilk uygulayan benim, botacad.autocadhocasi.com a girerek veya autocadhocasi.com sayfasında sidebardaki botacadle sohbet edebilirsiniz.
offset nedir
ofset nasıl çalışır
copy nedir
copi nedir
copi ile offset aynı mı
copy ile offset farklı mı gibi olabilecek neredeyse pek çok insan kaynaklı hatalı yazımı bir insan gibi algılayarak doğru cevabı vermektedir.
Ben bu konudaki yazımda dikkat ederseniz yapay zeka gibi dedim. Direk yapay zekadır demedim.
Ama ant07 gibi arkadaşlar, seohocasina karşı alerjisi olduğu için gözü kapalı konuşurlar. Diğerlerine görüşleri için teşekkür ederim.
yapay kıllıklar oluşturmaya gerek yok. blog dünyasında ilk ben kullandım falan bunları geçerlim. gösterdiğin örnekde şuan basit. yeni algoritmalar ve altyapı modellemeleri ile gösterdiğinin ötesinde daha sağlıklı ve yapay denilebilecek özellikler sunulabilir.
senin sistemin; tamamı ile sorguya göre durum belirtir. buda programlamanın temelidir. "eğer öyleyse böyle." bunu yapaya bağlamak olmaz. o zmn bende yazdığım scriptlere yapay zeka scripti derim. senin sistemden çok daha ileri ve keskin sonuçlarda verir.
sistem konusunda hiçbir diyeceğim yok. webmasterlar için girilesi bir site olmuş. sunucutara, sitebilgi gibi bookmarklarda yer edindirilebilir. (sistem işleyişine hiç bakmadım. ne derece doğru sonuç veriyor bilmiyorum. gelen cevaplara göre doğruluğunu varsayıyorum.)
yanlız dediğim gibi kullanılan kelimelere dikkat etmek lazım. zira kimsenin kimsenin aklını karıştırmaya hakkı yok. çünkü bir kaç yıl içinde artık yapay zeka, semantic webmaster hayatına girecektir.