neoxi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hitfilmoyun.com sitenizde ki temayı sizmi yaptınız acaba. Tüm düzenlemeleri. ayıptır yahu. çıkmış birde burda referans gösteriyorsunuz. Allah var yukarda. Benim elden geçmiş olduğum temayı alıp sitenize yarı buçuk kopyalayıp birde burda referans gösteriyorsunuz. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. En Kısa diye o logonun olduğu siteden aldığınızı sizde bende biliyoruz. Ben gerekli cevabı o sitede yoruma yazdım. Siz gerekeni yapmaz iseniz biz yaparız. Biz sizin gibi başkalarını emeklerini çalarak sağda solda referans göstermiyoruz. Siz kumda oynarken biz bu işlerle uğraşıyorduk. Adımı bilen bilir emek hırsızlarına karşı hiç hoşgörülü değilimdir. Siz reklam istiyorsanız reklamınızı çok iyi yaparım. İnsanlarda gerçekleri görür.
Yanlışınız var.. Ben onu tema olarak eklemedim.. Tema tasarımlarını yapan ben değil, ortağımdır. ben sadece seo v.s yapıyorum.. Bir densizlik ettiysek arkadaşım ve kendim adına özür dileriz. Şayet sunduğum hizmetlerde yaptıklarımda ortadadır. Makale yazarım, seo yaparım, tema yüklerim, tema türkçeleştiririm. Ötesi yok.. Saygılarımla