Öncelikle Mesutun kendi tercihine saygı duymamız gerekiyor. Real Madrid'in maçlarını izlerkende sürekli onu takip ediyorum ve başarılı olduğunda gururlanıyoruz. Ama Milli takımımızda olmayışı bir Türk olarak beni üzmüyor değil. Avrupalı olaya farklı yaklaşabilir ama Türkiyede ezelden beridir buna alışık olmadığımızdan dolayı olaya pek sıcak bakamıyoruz.

Venom, bizim oyuncuları bulup milli takıma kazandıramamamız büyük bir eksiğimiz. Özellikle almanyada çok türk olduğundan dolayı önemli türk futbolcular yetişiyor. Örnek verecek olursak Hamit Altıntop, bu adam şuan Almanyanın en büyük takımında oynuyor. Eğer bizi değilde Almanya Milli takımını seçmiş olsaydı oda şuan banko oynuyor olurdu bence Almanyada. "Biz Almanyada doğduk ama bir Türk gibi yetiştik" dediler ve Türk Milli takımını seçtiler. Halbuki onun gelişiminde de Almanların büyük katkısı olmuştu. Ama onlar yetiştikleri takımlara kazandırdıkları paralarla bence borçlarını ödüyorlar. Bunun örneği çok, bir sürü gurbetçi futbolcu bizim takımımızı seçti. Bundan dolayıda Mesut'un bizi seçmemesini yadırgayanlara da hak vermek lazım. Kendisi itiraf ediyor çevremden bile tepki aldım diye. Mesutun yetenekleri tartışılmaz bizi seçse Real Madride gidemezmiydi? Bence bu sene gidemese bile 1 2 yıl içinde giderdi.