1- bu programı bir kaç kişi kullanamazsınız. 540 $ oduyorsunuz lisans alınıo ilk 3 ay bedava sonraki her ay 10$ ödenio. siz 540$ a bunu alıp ortak kullanmaya çalıştığını anda farklı ip lerdenseniz hemen yakalanır lisansınız yanar.
2- bir vps de beraber kullanabilirsiniz belli saatlerde belli kişilier kullanarak ondanda tam verim alamazsınız. program çok geniş kapsamlı alternatif olarak yabancı forumlarda scrapebox okudum birde forumda breed in önermesi dogrultusunda scrapebox almıstım sonradan iki programada sahip olup karsılastırınca büyük fark oldugunu gordum..
3- sunucu ya falan gerek yok tek kullanacaksanız su an için kendim kullanabiliyorum 4mbit int bağlantısında.
4- o programın aynısını hiç bir programcı yazamaz
neden yazamaz ? diye soran olursa
neden yazsın ?
programın tam olarak nasıl işlediğini 1 2 ayda çözebileceğinizi sanmıyorum. baya geniş aylık 50k $ kazanan ları duydum. doğruysa. programcı buna zamanını verip çözerse yazmayla uğraşmaz zaten zengin olur.
onu çözmek baya emek, zaman istiyor foruma konu açarak tam bilgiye ulaşamazsınız bilen kimse herşeyini soylemez.
kulaktan duyanlar profil backlink, konu açıyor diye bilio yabancı bir cok forumda sırf bunun kategorileri var xRumer Forum die (bizim facebook die acıldıgı gibi)
bir 2 özelliğini kullanacam diyorsan profil backlink için ufak tefek programlar var ara alternatifler bulursun.
elinize sağlık güzel söylemişsiniz bende zaten birebir aynısı olsun veya onun gibi istiyorum tam olarak söylemedim elbet programcı arkadaşla görüştüm kendiside hemen cözemiceğini söyledi.
bir iki özelliğini kullanmak istiyorum. backlink icin gerekli kısımları yapsın yeterli.
bu proğram
scrapebox wordpress için değil mi ve tam olarak işlevini anlamadım wordpress icin kullanılıyor ama. o ne yapıyor yorum kısmına veya yorum kısmında web site kısmınamı link ekliyor ?
XRunner proğramına alternatif neler önere bilirsiniz acaba ?