Kullandıkları sistem profesyonel değil. Muhtemelen kendi yazılımları bile değil. bunu anlamak çok zor olmuyor. Tavsiye etmem. Bir destek biletine 12 saat sonra mı cevap verilir...
Arkadaşım , ben başka bir firmanın işletmecisi olarak sana diyebilirim ki kullanmış olduğumuz yazılım AWBS'dir. Bu yazılım Hosting firmalarının en güvenilir buldukları ayrıca sadece Türkiye'de yaklaşık olarak 1.500'ü aşkın firma tarafından kullanılan yönetim panelidir.Dünyada ise ne kadar kullanıcısı olduğunu tahmin edebilirsin.Kendi yazılımları bile değildir tabirini kullanıyorken mevcut bir sitenizin olmaması bir yana acaba sizin kullanmış olduğunuz özel bir Domain tescil paneliniz mi vardır ? Ana register firması kim ise firmaya kendilerine ait olan bir panel verilir bu paneli awbs yonetim paneline entegre edersiniz ve kullanırsınız.Bunun haricinde bir iddanız var ise nic.tr gibi domain yazan bir kuruluşmusunuz ki Türkiye'de hizmet vermekte olan 2.200 Hosting firmasını güvenilir olmamakla suçlamaktasınız.Bu forumda yazma hakkınızı düşünmeden , ticari ahlaka etik olmayan şekilde yazılar yazarak karalama yapmanız çok ayıptır.Web tasarımcısı olarak önce kendi sitenizi tamamlayınız sonra lütfen kendi meslek dalınız ile ilgili konularda beyanlarda bulununuz.Unutmayın yersiz ve haksız yere bir firma karalandığında bu sadece firma ismini değil beraberinde çalışan insanlarında emeğine haksızlıktır.
Bu kadar uzun yazmamın sebebi bu R10 platformunu kullanabilecek şahısların nekadar basit karalamalara gidebildiklerini ve yaptıkları yorumlar olumlu ve olumsuz şekilde değerlendirilebilecek şartlarda olmayıp direkt karalamaya yönelik yazıların forum yöneticileri tarafından da değerlendirmeye alınmasının altını çizmek istediğimdendir.
Saygılarımızla
Host Ajans İnternet ve Hosting Hizmetleri