Vidocu 1.0 Normal Video Scripti
-----------------------------------------------

ARKADAŞLAR TÜM GEREKLİ BİLGİLERİ BURADAN YAZIYORUM AYRICA MSN VE PM ARACILIĞIYLA BURADA OLAN CEVAPLARI SORMAYINIZ LÜTFEN.

YAZILIM PHP/MYSQL'DİR

Gelişmiş yönetim arayüzü
---------------------------
- Botlar bölümünden sahip olduğunuz botları kullanarak sitenize video ekleyebilirsiniz
- Videolar bölümünden sitenizde mevcut olan videoları yönetebilir,ayrıca kendiniz video ekleyebilirsiniz
- Kategoriler bölümünden kategorilerinizi kişiselleştirebilirsiniz
- Yorumlar bölümünden onay bekleyen yorumları onaylayabilir ve mevcut yorumları silebilirsiniz (Ayrıca sitenizde yorumları Site Ayarları bölümünden açıp kapatabilirsiniz)
- Site ayarları bölümünden sitenizin kişisel bilgilerini girebilirsiniz.Buradan site başlığınız (title) ve meta etiketlerinizi düzenleyebilir, ana sayfa ve kategorilerinizde kaç adet video listeleneceğini yazabilir, site yorumlarının aktif veya pasif yapabilir, sayfa altına sayaç kodunuzu veya istediğiniz herhangi link kod vb şeyler ekleyebilir, son olarakta admin şifrelerinizi değiştirebilirsiniz
- Etiketler & Filtreler bölümünden sitenizdeki mevcut etiketleri yönetebilir, yasaklamak istediğiniz etiketleride buradan kapatabilirsiniz
- Banner ayarları bölümünden sitenize sağ,sol,splash vb banner kodlarınızı ekleyebilirsiniz
- İlk giriş yaptığınızda duyurular bölümünden sürekli olarak yapacağımız duyuruları takip edebilirsiniz (Bot bakımları,gelen yenilikler,yama vb)

Güvenlik
---------------------------
- SQL Injection Koruması mevcuttur
- Search Flood koruması mevcuttur
- Database index'leriniz tamdır ve full performans ile çalışmaktadır
- Tamamen seo'dur ve istediğiniz meta'ları yönetim panelinizden ayrıca yönetebilirsiniz

Tasarım ile alakalı kısımların kodları açıktır istediğiniz gibi tasarımda değişiklik yapabilirsiniz.

Yazılım Zend Optimizer gereksenimi duyar.Kullanmak isteyen kullanıcıların sunucularına yükletilmesi gerekmektedir (hostgator kullanıcılarının herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.Hostgator bu hizmeti başlangıçta getirmektedir).

Botlar: izlesene.com, vidivodo.com, timsah.com, dailymotion.com, mynet.com

-------------------------------------------
Yazılım demosu;
www.vidocu.com

Yönetim paneli Demosu (ekleme, silme ve değiştirme yetkisiz demo adresidir):
www.vidocu.com/vadmin
Kullanıcı adı: admin
Şifre: admin

----------------------------------------

Fiyatı 100 TL'dir ve sınırsız lisans hakkınız vardır.

İlgilenenler vidocu@hotmail.com.tr adresinden iletişime geçebilirler (Mail & Msn).

Herkese bol hitli ve kazançlı günler.Teşekkürler