kurthan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam konunuza müdahil oluyorum affınıza sıgınaraktan bir iki sorum olacak nacizane hocam şimdi konunuzu okudum bu konu daha öncede osman tarafındanda söylenmisti kredi kartsız temilatsız kefilsiz v.s ys belgesi olan v.s hocam şunu anlayamadım hala daha ya ben yanlıs biliyorum yada milletin kanını emen bankalar kendini ya geliştirdi yada ufkunu düzeltti kefilsiz senetsiz teminatsız v.s hangi usule uygundurki banka a bankası b bankası fark etmeden böyle bir riske girer yada müşteri böyle bir riske girer 12 ay diyorsunuz birde anlamak mümkün degil. Peki müşteri aldı bunu diyelim bu ülkede değerler öyle dakika dakika saniye saniye degişiyorki misal 1000 tl ye maal edecegi sunucu bir anda o degerlerin yerinden oynaması ile ve bankanın sorunlu olmasıyla 1000 tl olan sunucunun degeri 3000 4000 tl lere çıkarsa o zarar eden müşterinin zararını kim karsılacak ikinci sorumda bu sunucuyu 12 ay boyunca alan kişi yani aylık bir ücretini ödeyecek olan kişi hem server parası hem hat parası v.s ödeyecek dimi böyle daha pahalıya gelmezzmi kişi bu sunucudan direk kendi alsada barındırma hizmeti alsa daha uyguna gelmezmi diye düsünüyorum bu bana kendi fikrim tabi daha olumlu geliyor.
Bayramyerinde bir esnaftan 4 metre kumaş alıp, bunun parasının bir kısmını verip, diğer kısmını sonraki hafta vereceğim dediğini düşün.

Aynı o şekilde bir hizmet yani

Sizi bağlayan bir şey yok..