Merhabalar hocam konunuza müdahil oluyorum affınıza sıgınaraktan bir iki sorum olacak nacizane hocam şimdi konunuzu okudum bu konu daha öncede osman tarafındanda söylenmisti kredi kartsız temilatsız kefilsiz v.s ys belgesi olan v.s hocam şunu anlayamadım hala daha ya ben yanlıs biliyorum yada milletin kanını emen bankalar kendini ya geliştirdi yada ufkunu düzeltti

kefilsiz senetsiz teminatsız v.s hangi usule uygundurki banka a bankası b bankası fark etmeden böyle bir riske girer yada müşteri böyle bir riske girer 12 ay diyorsunuz birde anlamak mümkün degil. Peki müşteri aldı bunu diyelim bu ülkede değerler öyle dakika dakika saniye saniye degişiyorki misal 1000 tl ye maal edecegi sunucu bir anda o degerlerin yerinden oynaması ile ve bankanın sorunlu olmasıyla 1000 tl olan sunucunun degeri 3000 4000 tl lere çıkarsa o zarar eden müşterinin zararını kim karsılacak ikinci sorumda bu sunucuyu 12 ay boyunca alan kişi yani aylık bir ücretini ödeyecek olan kişi hem server parası hem hat parası v.s ödeyecek dimi böyle daha pahalıya gelmezzmi kişi bu sunucudan direk kendi alsada barındırma hizmeti alsa daha uyguna gelmezmi diye düsünüyorum bu bana kendi fikrim tabi daha olumlu geliyor.
Estağfurullah ne demek her istediğinizi sorabilirsiniz kesinlikle çekinmeyin ister özel mesaj atabilir, isterseniz direk buradan yazabilirsiniz.
Netinternet tarafından sağlanan finansal destek işlemleri ile ilgili donanım tedariki, leasing hizmetleri, bu işin kurulumu ve satış sonrası desteği Netinternet’in işi olmadığından ötürü VMT kuruldu. Bu tür hizmetler artık bizim üzerimizden veriliyor olacak.
Hizmeti satın alan müşterinin banka veyahut herhangi bir başka kuruluşla bir iletişimi, işi yok. Bu vadelendirmeyi size VMT sağlıyor sizin muhatabınız VMT olacak. Zaten hali hazırda kiralık bir makine kullananların bu şekilde donanımı alması kendi işlerine yatırımlarını arttıracaktır.
Hali ile alınan ürünle alakalı değer, değişimi söz konusu değil.
Bizim sağladığımız imkan Peşin olarak sunucu alamayanlara özel. Firması için 10 adet sunucu kiralamış ve bunların her birine 250 TL ödüyorsa müşteri.. Aynı şekilde VMT’den donanım satın alarak Netinternet üzerinde barındırıp aynı parayı ödeyerek 12 ayın sonunda işine yatırım yapmış bir amaca ulaşmış olacak.