Exwore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu milleti kandırmaktan başka bir şey değil çok saçma zevk vermiyor mal mal ordan oraya zıplıyorlar biraz gerçekçi olsa izleyeceğim ama çok aşırı saçma...

Ayrıca makalende dil bilgisi hataların var abim, "yapıyo" , "ediyo" tarzını makaleye yansıtamazsın o günlük yaşamda kullandığın dil, buna özen gösterirsen daha iyi olur.
Tamam hatlarımı söylediğin için teşekkür ederim,dikkat edeceğim.

gizliozne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
liseye başlayana kadar ben de izliyordum fakat liseye başladıktan sonra çok saçma bir şey olduğunu farkına vardım ve izlemeyi kestim Artık izlemiyorum

Ama Smackdown-Raw Serisi oyunlarını çok seviyorum ve oynuyorum
Oyunları benimde çok hoşuma gidiyo hatta daha az önce oynadım oynunu
WebEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O değilde orda onu izleyen nerdeyse milyon kişi var. Herşey senaryo fakat millet çıldırıyor nasıl bir şeydir anlamadım valla.
bende aynı düşüncedeyim ordakilerin hepsi senaryo hatta bunun için southparda bir bölüm yapmışlardı oradan esinlenip onlarda smackdown yapıyolardı sonra bunların smackdown u tutuyoldu bunlar böyle senaryodan kavga ediyodu herkes deli gibi izliyordu,sonra gerçekten kavga edince bu saçmalığı kimse izlemez rol yaptıkları belli oluyor diyolardı
TRaKe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onu bunu bilmem de bu yazılarını,yaptığın site vs. ne varsa sakın silme,kaybetme.ilerisi için çok güzel hatıra olur.hatta şimdiden güzel bir domain kap ve at bir köşeye.
şu konuya gelicek olursak:
senin yaşındaki çocukların hemen hemen hepsi bu tip programlardan hoşlanır,arkadaşlarıyla muhabbet ederken senin bunları düşünüyo olabilmen çok güzel.
yürekten tebrik ederim.yazını da beğendim.
Bende teşekkür edrim ben zaten şuanda aldığım domain yaptığım vs.herşeyi ileriye taşımak istiyorum.Yani ileride çocuklarıma bakın ben bunu 12 yaşımdayken yaptım bu yazıyı bu yaşımda yazdım demek isterim