SİPARİŞ ALIMI DURMUŞTUR

Merhaba arkadaşlar,uzun zaman önce bu konuda Seni seviyor hizmeti vermekteydim.İş yoğunluğundan dolayı konuyu kapatıp iş alımını durdurmuştum.
yenilik ve kaliteli bir şekilde hizmete başlamış bulunmaktayım.

Aşkını İtiraf Etmekten mi Korkuyorsun? Bu o kadarda korkulacak birşey değil artık

Sevdiklerinize sizi hatırlatacak olan en güzel hediyeyi yaptırarak onları mutlu etmek hiçte zor değil. Biz Size Aşkınızı İtiraf etmek için İmkan Sunuyoruz.

Nasıl mı?

Aşkını Türkiyeye Söyleterek "SEVDİĞİNE" en büyük hediyeyi verebileceğini biliyor musun?

Evet Arkadaşlar Biz Sizlere bu imkanı sunuyoruz. Sevdiğinizi Türkiyeye söyletmeye çalışıyoruz.

Videolarınızı Profesyonel Program ve Düzenlemelerle gerçekleştiriyoruz ve en iyisi için elimizden geleni yapıyoruz.

Kullandığımız Programlar: Sony Vegas 8 - After-Effects CS6

Emin olun ki Sevdiklerinize Yapabileceğiniz En iyi Hediye ve Sürpriz Budur.

Referanslarımız Mevcuttur.(İletişime Geçiniz ).Referansları buradan paylaşmayı ön görmüyorum çünkü 50 den fazla çalışma yaptım ve kişilerin özel hayatından dolayı paylaşamıyorum sadece yapmış olduğum örnek videolar Pm ile göndereceğim.

Sipariş Alımı Başlamıştır

Depeche adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar işin hakkını veriyo gerçekten gözünüz kapalı zevkine güvenebilirsiniz. kaliteli iş yapıyorlar.

Onur Umut
Muhendis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referans videoyu biraz önce izledim. Gerçekten çok başarılı olmuş. Yoğunluğu atlatıyım görüşelim.
Mezitli33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dün teslim aldı gerçekten güzel olmuştu
ClubArkadas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Videoyu sorunsuz şekilde teslim aldım, teşekkürler. Düşünenlere şiddetle tavsiye ederim...
kaqan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet video alındı. İşinin Hakkını veriyor

10 Numara olmuş
Mute_Monarch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
video elime ulaştı süper olmuş gerçekten.. tavsiye ederim
YusufSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Videoyu yaptı sağolsun video süresince başının etini yedim bir gün of demedi..
Video hazırlatmak istiyorsanız daha iyisini bulamazsınız..