bence projeniz biraz eksik, ödeme şekli nedir, üyeler nasıl takip edilecek. Güven olayına nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz. Benim de aynı sistemle ilgili çalışmalarım var. İmzamdan faydalanarak sizde eksikliklerinizi görebilirsiniz.
Merhaba, imzanızdaki konuyu inceledim. Bir kaç soru sormuşsunuz, daha önceden de ortağımın dediklerini hatırlatıp varsa eksik kalan konuları açıklığa kavuşturmak isterim;
Ödeme Şekilleri: Bütün bankalara, paypal'a, yada cepbakmı isterseniz.. yani satış ortağımızın dilediği her şekilde ödeme yapabiliriz.
Nedeni: Sitemiz sizin gördüğünüz gibi yeni bir sitedir ve bu durumda hiç bir reklamı kaçırma gibi bir niyetimiz yoktur. Hani derler ya reklamın iyisi kötü olmaz diye.. Koyduğumuz reklam koşulları dışına çıkmayacak şekilde (Aldatıcı reklamlar gibi) yapılan bütün reklamlardan olan satışlar, satış ortağının istediği şekilde ve ödeme talebi bulunmasının 2 iş günü içinde ödenecektir.
Üye Takip Sistemi:
Satış ortağının referansı ile üye olan kişiler, satış ortaklığı panelinde gözükür.
Panelde üyenin;
Hangi urlden yönlendiğin
Hangi tarihte üye olduğunu
Gold üyeliğie ne zaman geçtiğini
Normal üyelik tarihini
Üyenin kullanıcı adını
Sizin üzerinden kaç adet normal üye gelmiş
Sizin üzerinizden kaç kişi gold üyelik almış.
Not: İstatistikler anlıktır ve "Üye" gold üyeliğe geçiş yaptığı anda panele otomatik olarak yansır.
Normal üye başına ödeme yapılmıyor.
Fakat;
Gold üyelik başına 20TL ödüyoruz.
Nedeni: Bu bir kampanya ve bunda biz değil satış ortaklarımız kazanıyor. Satış ortağının yaptığı her satış bize düşen miktar (vergiler çıktığında) 0,85 krştur. Ki bu miktar da, satış ortaklarının havale/eft ücretlerine gideceğine inanıyoruz.
Güven olayına gelecek olursak, Evet bu kadar yüksek bi fiyatla ödeme yapacağımızı iddaa ediyoruz. Kişinin aklında bir güvensizlik olabilir. Dilerseniz, ortağımla birlikte itrader puanlarımıza bakarak bizi yargılayabilirsiniz.
^^Benim puanlarım düşük kusura bakmayın.. Ama bu güvenilmez olmadığımı göstermez sadece kanıtım olmadığını gösterir^^
Yada, Yeni bir sitenin, bu kadar yüksekte olsa ödeme yapıp büyüme fırsatını elinden kaçırmak istemeyeceğini de düşünebilirsiniz.
Kendi kanaatim: R10 daki birçok satış ortaklığına göz atmış bunların %20 ile işbirliği yapmışımdır. Eğerki bir site düzgün ortaklık teklif ettiği sürece (yani: ortaklarına ödeyeceği miktar yüzünden batma ihtimali olmadığı sürece..) ortaklarına ödeme yapmıyor ise bu ortaklarından çok sitenin kaybı olur. Biz kendimiz kazanırken sizinde kazanmanızı istedik.
Benim gerçek işim affiliate marketing'dir ve orda tek bir kural vardır. Kendin kazanmak istiyorsan, ortağına daha çok kazandırmalısın..
Umarım cevaplarım, endişelerinize kâfi gelmiştir. Lakin farklı sorularınız olursa her zaman cevaplamaya müsaitim.
Bol kazançlar.