Arkadaşlar kusura bakmayın hava değişimi nedeni ile bir süre düzcedeydim
Öncelikle şunu belirteyim ödemelerinizi yarın alacaksınız geç ödeme için hepinizden özür dilerim.
Hemen açıklamasınıda yapayım,
Malümünüz site satışı bölümüne manita.net için konu açmıştım. Sağolsun bir kaç arkadaş ilgilendi çokta cazip teklifler geldi. Ortağımla birlikte kısa bir değerlendirmenin ardından forumdan bir arkadaşımıza siteyi devrettim.
Kendisinin bu konularda fazla bilgisinin olmamasından dolayı sitenin satıldığı bilgisini hemen duyurmadık.
Kendisine elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıyorum. Kendisi gerçekten samimi, dürüst adam gibi adamlardan birtanesidir. Bilirsiniz nette böyle insanlar bulmak kolay değil. Böyle bir dost kazandığım için ona ayrıca teşekkür ederim.
Dediğim gibi herhangi bir problem yoktur. Kazançlarınız yarın hesabınızda olacaktır. 1 haftalık bir gecikme olmuş, onuda bu zamana kadar ki dostluğumuzun hatrına sayarsanız benide çok mutlu edersiniz.
Hepinizin geçmin mübarek bayramı kutlar, sağlıklı günler dilerim.
Sorunu sıkıntısı olan arkadaşlar bana pm atarsa sevinirim şuan düzce merkezdeyim bu akşam istanbulda olacağım.
Yani bu açıklamadan sonra 2 hafta olmasına ragmen herhangi bir somut adım yoksa kurulan cümlelerin hepsi boşa gitmiştir demektir.