profil link nedir
sanırım son zamanlarda r10 bu konu ile çok haşir neşir ve durumu biliyor.
kısaca forum sitelerine üye olup imza kısmından backlink temin etmektir

Beachturk ile işlerimizi birleştirmiş bulunuyoruz. fiyatlarda indirim yapılmıştır.
Beachturk.com dan sipariş verebileceğiniz gibi yyaavvuuzz06@hotmail.com yada beachturk@hotmail.com adresini ekleyerek sipariş verebilirsiniz.

linkleri nasıl ekliyorum ne ile ekliyorum ?
xrumer programı ile ekleniyor evimi arabamı yada başka birseyimi satıp almadım
. program lisanslı ve zaten bu işi yapanlarda genelde bununla yapıyor program
yazdırdım demeye gerek yok .

kaç adet keyword eklenecek

istediğiniz kadar

ücretler
3000 link 15 tl
5000 link 21 tl
10000 link 40 tl
20000 link 96 tl

daha fazlası için pm isteyebilirsiniz

paypal ile ödeme alınmaya başlanmıştır !

güncel kurdan hesaplabilirsiniz.

yukarıdakilerden daha düşük bir paket şimdilik düşünmüyorum.
1k link 5 tl yapıp onunla ugrasıcak zamanım pek yok

geri kalan kriterler
r10 da yer alan tüm konular ile aynıdır
iş sonu rapor da tek farkım raporu 10-12 günde değil 24 saat gibi kısa bir sürede
verebiliyorum.(bu süre bazen iş yoğunluğuna göre maximum 48 - 60 saat'e uzar) genelde online oluyorum ve ekleme kısmında bir sorunum yok seri bir şekilde çalışıyorum.

son düzenleme : fiyatlara olan aşırı ilgiden dolayı rapor süresi minimum 3 iş günü olarak değiştirilmiştir.

* rapor saatlerinde zorunlu olarak değişikliğe gidiyorum. bu kadar talep olacagını hiç düşünmemiştim su an bile sırada bekleyen yaklasık 70k işim var. raporlarınız minimum 24 maksimum 72 saat içinde teslim edilecektir. bu sürenin en aza indirilmesi için bilgisayar ve lisans sayısını 1 er adet en kısa sürede arttıracagım

* ***** siteler ile prensiplerim gereği çalışmıyorum.

hangi paketi önerirsiniz
bu konuda hiç bir sorumluluk almıyorum. neden diye sorarsanız. linki aldınız site 10k olursa ben yaptım diyebiliyorsunuz. örnekleri var kimse gelip foruma adamdan link aldım sitem şöle oldu yazmıyor ama sitesi filtreye giren ihaleyi bana bırakıyor. link miktarına kendiniz karar veriniz bu konuda bir sorumluluk almıyorum sadece satıyorum.

iletişim yyaavvuuzz06@hotmail.com
bazı arkadaşlar adımı yavuz olarak karıstırıyorlar
yavuz sultan selimin bir hikayesinden esinlenerek yavuz nickini almıstım öle kalmıstı adım yavuz değil arkadaşlar

Referanslar
dizayn1st
Norm
Olcayy
meteor1919
Emphatic
gurcay
casso_72
hizli
TANSEL
Ozlusohbet
Bilmece
PeRSia
KasvaX
Panzehir
FkR
CuTeBoY
okokok
Pesi87
gakkos23
ATABEY
holycin
Rebios
webadisi
_TopraK_
Bozo
PeRSia
ismoz
TuKeNeCeGiZ
sonyabi
emre0278
Ozlusohbet
sinanksk
AtiPasa

raporlar hakkında önemli

31/12/2010 tarihinden önce sipariş verenlerin tüm raporları gönderilmiştir. spam kutunuzu kontrol ediniz rapor ulaşmadı ise pm ile ulaşınız. mevcut raporlar 3 gün içinde veri tabanımdan silinecektir. bu konuda hiç bir sorumluluk almıyorum. takip etmek ile kendiniz yükümlüsünüz. bana 2 hafta sonra gelip rapor nerede demeyiniz. raporları 48 saatte gönderiyorum. sonrasında 1 hafta veritabanımda tutup siliyorum.

eklemelerde son haftalarda elime gecen scrapebox eklentisi ile çalışmalara başlanmıştır. linkler bazen scrape ile bazen xrumer ile eklenmektedir listeler sabittir. baglantı hızına göre iyi performans alınan degerlendirilmektedir. aşırı yogun oldugum zamanlarda işi r10 dan bazı arkadaşlar ile paylaşıyorum bilgilerinize.