Hep deprem korkusu bendede vardır,birçokta araştırmalarım olmuştu.Bende 99 depremini yaşamıştım ve deprem bölgesine 2 ay yardım için gitmiştim,ordaki durumalrda görünce burdaki beklenen depremi düşünmesi bile hep ürküttü beni,ve hep bu depremide düşünmüyor değilim..
Şuan gerçekten herkes horkmuştur,ben hisetmeye başladığımda gittikçe şiddetini arttırıcak ve süreside uzun sürücek diye bekledim,eşimle yan yana oturuyorduk oda şuan çift canlı,çocuk bekliyoruz ve doğumuna az kaldı bir yandan evden çabuk nasıl çıkarızı düşünürken bir yandanda onu korkutmamaya çalışıyordum.Allahtan kısa sürdü ve düşündüğüm olmadı,bu deprem olucak ve artık kabullenmemiz gerekiyor,vede çok kişinin canını yakacak buda gerçek,Allahtam temennim inşallah gündüz saatinde olur,99 depremi gibi tam herkesin uykusunun en ağır olduğu zamanda olmaz ve kaybımız az olur,şu durumda oturduğumuz yerin güvenilirliği bizim için önemli olmalı,bir diğer konu ise ev sahipleri bence direk deprem sigortası yaptırsınlar,en azından maddi olarak bir düzelmeleri olur,ben bunu yapmadım ama 1 aydır yapıcam dıyorum daha yapamadım...Herkese geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun...