Welt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya arkadaşım bak zorla hakaret ettireceksin.Sanki fake olsa anlaşılmıyacak.Ne yapsak yaranamıyoruz.Yok sana ne ekran görüntüsü nede başka bir şey.Elinden gelenide ardına koyma seninle uğraşmıyacam artık gerçektende.Bansa buyursun moderatör arkadaşlarımız ban atsın.Ben o şahıs değilim. o kadar başkada bir şey demiyorum.

Üst tuşlarım " prtsc game ", " scroll Lock " ve " Pause Break " tuşları başkada yok.Rain marka kullanıyorum.Aynı klavye kullanan arkadaşlarımız bir zahmet yazarsa sevinirim.

şimdi yazacaklardır, eminim bak hemen nasıl düştün sunucuya

[ 19: 55 : 34 ] *** Notice -- Client connecting on port 6667: armoking_yesil (SiberSahne@78.167.165.81) [clients]

[ 19: 55 : 34 ] *** Giriş: armoking_yesil (SiberSahne@540A5EE5.SohbetMark.Com)
[ 19: 55 : 36 ] <zencii> iş cıkarmı diye sordum arkadaş sen işsin demedim
[ 19: 55 : 43 ] <SkayiU> armoking_yesil hoş geldin
[ 19: 55 : 48 ] <SkayiU> burda muhabbet çıkar
[ 19: 55 : 48 ] <SkayiU> :P
[ 19: 55 : 53 ] <SkayiU> ne işi arıyorsun sen
[ 19: 55 : 53 ] <SkayiU>
[ 19: 55 : 53 ] <zencii> ok
[ 19: 56 : 03 ] <armoking_yesil> o ReiS(kim derseniz öz abimdir) i t i gelirse msnmi eklesin.
-=- Monitor Nicki #Guvenlik KaNalındaN SaNa SesleNdi ! : Nick: armoking_yesil Nickine: NeFReT Mesaji: ( msn mi )
[ 19: 56 : 09 ] *** armoking_yesil (SiberSahne@540A5EE5.SohbetMark.Com) Çıktı (Z:lined (Serverdan Uzaklastirildiniz. [ Reklam, Küfür, Clone, Trojan ] Gibi Eylemler Yasaktir. Servera Girisinizde ( /Rules ) Komutunu Kullanip Server Kurallarini Okuyunuz!))