bLaCkReaLiSt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beni bu adam için banladınız ve bu adam halen acık sanki ben tahrik ediyormuşum gibi üstüne aldığı domainin parasını ödesin yada kendini kanıtlasın fatih bayantemur olmadığına dair www.sibersahne.com sitede herşey yazıyor ve ayrıca bu adamın domaini alalı 1 sene oldu 100 TL almıştı ve suan parayı gönderse bile kadar yada r10'a bağış yapacak bizim adımıza faiz koyarım aklına gelemeyeceği fiyatı alacağım bize zamanında verilen söz önemli ticaret anlayışına uygunsa tmm bende alırım bundan sonra yarın atacağım diye ve daha sonra 1 sene bekleticeğim www.toplist.name.tr tüm çalışması bana ait'tir toplist sayfa 6 dayken verildi.

halen ben haksızsam beni uyarın ha ben değilsem onunla ilgilenin.

peki bunlara ne demeli ? hani sen bakıyordun ne olduda birden satın mı aldın ?

https://www.r10.net/link-degisimi/673...post1061389517 burdaki sitede onundur fatih bayantemur kimseye site sifresini vermez.

ben anlamıyorsam peki tanıtımını yaptığın mircindirme.blogspot.com kimin sorması ayıp içeriklerini postumda belli

http://fatihbayantemur.blogspot.com/ bu mudur fatihe ulaşabilecek adres ? altaki linkler her yer sibersahne.
Arkadaşım sen beni tanıyormusun ? Hayır.Ben seni tanıyormuyum Hayır.Benimle bir ticaret yaptın mı ? Hayır.Git sorununu fatihle hallet benimle değil.

Sitede ne yazıyor ? Sitenin geçmişi yazıyor.Süreklide siteye sanki site sahibi fatih'miş gibi yorumda atmayın.

mircindirme.blogspot.com'da bizim.Bahsi geçen link değişimi bloguda bizim.

Siteyi satın almayı düşünüyordum yanlız bir süre bakmam lazımdı.Hitine düzenine vs.Ve aklıma yattı aldım sanane kardeşim ?

Ben o olsam neden sana oyum demiyeyim anlam veremiyorum sana.

Fatih Bayantemur"dan " sibersahne.com tarafımızca satın alınmıştır." Sadece " fatihbayantemur.blogspot.com " haric tüm bloglarıda bize hediye edilmiştir.Artı konu ne senin yorumun ne ? Konu " fatih bayantemur " mu ? Konu topliste siteni ekle.Aç bir konu fatih hakkında ne konuşacaksan orda konuş.Zırt pırt nedir bu konuları aynı cevabı yazmak anlamadım ? Halen devam ediyorsun.

Görüştüm kendisi ile vermeyi düşünmüyor.

Alıntı
Anlık iletilerde parola veya kredi kartı numarası gibi bilgileri vermeyin.

Kampanya - Blogspot.com 300 adet backlink 50 ytl.:
Selam fatih'im.
" Lınk kasıyorum " acıl deılse yazma.:
a.s babasultan
Fatih toplist.name.tr kiminse verirmisin geri ?
neden kii
R10'da sürekli - rep çakıyorlar + itidar veriyorlar nick'ime.Beni sen sanıyorlar.Ver geride vızırtıları gelmesin bana.
abi o domain ancak düşerse alırlar çünkü ben domain parası ödeyecektim onlar kalktılar benim bir düşmanımın dolduruşuna gelip forumlara *********** diye yazdılar.isim tescilden bir hatadan dolayı gönderememiştim.neyse uzun konu ama o domaini vermem uzatırsan aramızdaki samimiyette biter
ok.
r10da link değişimi bölümüne gir orda link değişimi yap site olarak kodları toplist.name.tr ekliyecem ben sen kodları bana gönder ben eklerim panelden.
ok