chapter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yönetim paneli tabiki olacak Dinamik olcak demiştim zaten, 6 PSD dosyası var toplam olarak.

Fiyat ve teslim süresi bekliyorum sizden.
sky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu yazınızda istediğiniz bir özelliği bana gösterirmisiniz. Sizin hayalinizdeki ve görmediğimiz bir çizimdeki özellikleri nasıl bilebiliriz. Sarı çizmeli mehmet ağa kurumsal sitesi.
Ürün Tanıtım varmı ?
Video ve Foto galeri Varmı ?
Proje , Referans , Ekip , Kategorilendirme sistemi bunun gibi bir çok özellik sayabilirim.
İlk olarak nasıl script istek konusu açılır onu bir öğrenin sonra gelin ukalalık taslayın.
Bencede sky hak veriyorum konuyu bastan okuyorumda siz eminmisiniz yasinizin 39 oldugundan? madem bir is yaptiricaksiniz istelinen ozellikleri harfi harfine belirleyinde kimse yanilma durumunda kalmasin ust kisimda alinti yaptim arkadas sormus admin paneli olucakmi diye vermis oldugunuz cevaba bakiniz dinamik olucak demek admin paneli olucak kavramini tasimaz siz ne istediginizi ilk once anlatinda bizlerde ona gore yardimci olmaya calisalim ukalalik ile olmaz bu isler boyle bir musterim bana bu sekilde davranicak vericegi parayada istedigi siteyede soverdim

Saygilar.