Powerw0rM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sansar salvoyu kimler mi dinler, salakça ilk okul çocukları gibi basit küfürler ve sözler çok basit yani aradıgını bulmussun sen sansar salvo dinlemeye devam et farkındaysan sago sözlerinde kıyamet ve gidicegin yer yani öteki tarafı anlatıyor az çeki düzen verin kendinize ölümlü dünya , kendim için şarkısında herşey ortada zaten veya düşersem yanarım şarkıları dinlerken anlam çıkarmaya bakın..
sansar salvoyu veya cezayı dinlerken oldugu yerde saçmalıyorlar yada küfür ediyorlar biz bunları dinlemekten bıktık usandık.
Bu Sagopa Kajmer çok mu akıllı ?

Bu elemanı hep olgun yaştakiler mi dinler ? Başka yaşlar dinlemez mi ?

Yazdıklarını okurken güldüm. Ya arkadaşım şahsen RAP 'i 2007 yıllarında amatör rap olarak dinliyordum , Şuanda pek dinlemiyorum. Ama sana şunu söyleyeyim , Orta okul ve Lise 'de ; Sago diye millet deliriyor. Hepsi de hayranları.. Bunlar ne için dinliyor acaba ? RAP için mi yoksa o fani dünya için mi ?

Sen bulmuşsun yolunu , ona göre dinliyorsun Sago'yu. Ama benim yaşıtlarım ya da orta okul da okuyanlar , Daha neyin ne olduğunu bilmeden " Rap mi ? Rap. Hadi dinleyelim. " mantığındalar.

Bana kalırsa TR 'deki Sagopa , Ceza gibi sanatçılar sadece rank peşinde koşuyorlar. Ben görmedim adam akıllı bir insanın ağzında bu iki sanatçının şarkıları..?

Evet gördüm , nerde gördüm ; Orta okul çağında Ceza 'nın şarkılarını hızlı bir şekilde söylemeye çalışan erkek arkadaşlarımı, Yine orta okul çağında sadece Sagopa dinleyip şarkılarının sözlerini bilemeyen kızları ve lise de yine aynı şekilde Sagopa 'nın 2 nakaratını ezberlemiş daha lisedeki ortama alışamamış gençleri gördüm.

Ben bunların gördükten sonra niye senin o Sansar 'ı tarif ettiğin kefene Sagopa 'yı da koymayayım?