PirMuhammed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aydın valisi terör saldırısı değil diyor ama konuştuğumuz sivil polisler hiç de öyle demiyor. ateş edenin kar maskeli ve uzun namlulu silah taşıdığını, olayın düpedüz terör saldırısı olduğunu söylediler.

hani söylemek istemiyorum ama, valinin söylemi bana pkk'yı aklama çabası gibi geldi.

umarım fail kısa sürede yakalanıp, cezalandırılır.
beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
olay biraz farklı ateş askeriyenin içinden açılmış boş kovanlar içeride bulunmuş kokusu çıkacaktır. Allah yakınlarına sabır versin.
PcMaKeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kanı bozuklar yüzünden yuvalar yıkılıyor ve hala birşey yapılmıyor. Hala. İlla millet olarak mı birşey yapmalı. Zamanında dünya devlerine kafa tuttuk ama şimdi bir kanı bozuk sürüsüne tek tek şehit veriyoruz...
Bu tarz ortamlarda araştırma için bulunmaktan dolayı konuşmayı uygun gördüm.

PKK'yı aklama vs. denmiş, alakası yok. Adamlar yaptıysak yaptık diyor. Zaten adam dağa çıkmış, birde yapmadık diyerek kıvıracak mı ?

Doğuda çok yüksek şekilde Devlet ve derin Devlet kışkırtması var. Asıl düşmanımız içimizde dolanıyor. Hemde çok yakında. İnanın bu ortamları gördüm ve neler çektiklerini biliyorum. TV'de her haber izleyişimde, o baştaki adamların söylediklerine gülüyorum, gülüyorum sadece gülüyorum. O kadar iyi numara yapıyorlar, o kadar iyi sallıyorlar ki, milletimiz saf ve temiz kalpli inanıyor hemen. Medyaya yansımayan onca şey var ki, köpek gibi korkuyorlar yansıyacak diye.

Allah sonumuzu hayır eylesin.