Forumunuzda şöyle birşey yazmışsınız
"Adam kayırmanın olduğu yerde hiçbir iyinet üyesi olmaz ve eminim olmayacaktır da."
Sizin burda ne işiniz var ozaman ? Önce kendiniz bu foruma girmeyin tutarlı olun.Daha sonra üyelerinize tavsiyelerde bulunun.
Birde burda öyle bir konuda öyle bir mesaj yazmışsınızki , ne oldu yani kıskandınızmı gücünüzemi gitti ?
R10 u eleştireyimde egom tatmin olsun gayesimi ?
Çok eğlencelisiniz.
Ben webmaster alemi gelişsin diye uğraşıyorum, siz vakit geçirsin diye. İnsanları zaman öldürmeye değil, çalışmaya itin biraz. Çok büyük gücünüz var ama hep yanlış taraflara yönlendiriyorsunuz. Bu açılan tavla yerine güzel bir webmaster araçları ya da webmaster kişiler için test kısmı yapılsa iyi olmaz mıydı? Herşeyimi kötü algılamayın, insanlara birşey öğretmenizi öneriyorum.
Tekrar söylüyorum, Türkiye'deki interneti 2 veya 3 site götürüyor. Bizim insanlara ön ayak olmamız gerekir ama büyük gücü elinde bulunduran r10 bunu yapmıyor.
Çok mu zor 2-3 tane adam bulup, programlama ve tasarım ile ilgili dersler anlattırmak? r10 bunu karşılamayacak kadar az mı kazanıyor? Biraz düşünün bu dediklerimi.
Alıntı yaptığın sözün sonuna kadar arkasındayım. Ben rakibim olduğunuz için giriyorum ve inceliyorum ama incelememekte fayda var durum belli.
Son mesajımdır.