MeyT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne güzel işte , bende haftada 3 kez alıyorum.

Askerliğe kadar en güzeli makinayla , fazla kazımadan şıp şıp alıp bırakmak.. Çünkü zaten amaç belli ; Sertleşmesin , tüy kalsın , çok çıkmasın.

Eğer kazıyarak makineyle alırsan zaten bir kere sertleşmesini geç , kesin sertleşecek. Tüy diye birşey ortadan kalkacak , direk sert kıllar çıkacak. Çok çıkmasına da birşey diyemem ama jiletten iyidir.

Makinayla gözle gördüğünüz yerleri sadece 1 defalık alıp bırakın , kabataslak zaten traş olduğunuz belli olsun yeter. İlerde askerlikte alırsın sakalı jiletle , pamuk gibi.. Daha sonra gelince de rahat edersin, Evde traş olamayıp 15-20 senedir sakal traşı için berbere muhtaç olan müşterilerimiz var. Bir çoğu genelde taksiciler..

Adam 16 senedir 2 defa evde traş olmuş , İnanabiliyor musunuz. Ve 2'sinde de boyun kısımları yani alt kısımlar ters çıktığı için kanatmış düz alınca.. O yüzden adam el mahkum.
abicim 18 yaşındayım ve sakal denen olay daha yeni çıkıyor.zamanında biraz tüy gibiydi ama çabuk çıksın diye sürekli jilet vuruyorum (yaşıma göre biraz geç çıkıyor çünkü) favorilerin altından ve çenemin altından tam sert olmasa da ele batan kıllar çıkmaya başladı.kaşıntıdan ölüyorum.şimdi iş işten geçtimi yani.artık jilet vurmasam bile ilerde zorluk çekermiyim ?